Beta HCG duzensizlik

Kbrk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
283
51
98
31
hanımlar merhaba ben adetim gecktikden 3 gün sonra test yaptım ve 13.9 çıktı beta doktoruma gösterdim biokimyasal olabilir dedi tekrar test ver dedi salı günü tekrar verdim 27 çıktı ama hemşire 5 gün olmuş 500 lere çıkması lazım doktoruna gozuk dedi doktorum fena değil cuma günü bidaha kan verdedi sonuç çıkmış 37.6 çıkmış 1 haftalık şuan hemsiremde böyle bişey ilk kez görüyorum diyo bı 100 olmasını beklerdim diyo kafam allak bullak korkuyorum böyle olan doğuran oldumu hiç lütfen bı yardım istiyorum

hanımlar merhaba ben adetim gecktikden 3 gün sonra test yaptım ve 13.9 çıktı beta doktoruma gösterdim biokimyasal olabilir dedi tekrar test ver dedi salı günü tekrar verdim 27 çıktı ama hemşire 5 gün olmuş 500 lere çıkması lazım doktoruna gozuk dedi doktorum fena değil cuma günü bidaha kan verdedi sonuç çıkmış 37.6 çıkmış 1 haftalık şuan hemsiremde böyle bişey ilk kez görüyorum diyo bı 100 olmasını beklerdim diyo kafam allak bullak korkuyorum böyle olan doğuran oldumu hiç lütfen bı yardım istiyorum
Kimyasal gebeliğe benziyor ama belli de olmaz bazen yavaş yükselip normale dönüyor. Henüz yorum yapmak için erken bence sakince bekleyin döllenme yeni gerçekleşiyor olabilir

Merhaba arkadaşlar en son adet tarihim 20 Aralık ocak ayında adetim olmadı 4 kez test yaptım negatif çıktı. 2 defa kan tahlili yapıldı beta hcg 5.0 çıktı gebelik belirtileri hissediyorum ama tahlillerim öyle demiyor ve dün adet oldum sandım ama birkaç damla oldu gerisi yok sizce varmıdır

Back
X