beta hcg gebelik

ftmhndrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
10
6
1
38
Selamlar herkese. Bir sorum olacakti. En son adet tarihim 2 eylül. 29 eylulde test yaptirdim 35.37 cikti beta hcg. Bugun tekrar yaptirdim 172.8 cikti beta hcg . Sizde degerler nasil? daha kendi doktoruma gitmedim haftaya cagirdi doktorum ama cokta meraktayim bilgi verirseniz cok sevinirim.

Selamlar herkese. Bir sorum olacakti. En son adet tarihim 2 eylül. 29 eylulde test yaptirdim 35.37 cikti beta hcg. Bugun tekrar yaptirdim 172.8 cikti beta hcg . Sizde degerler nasil? daha kendi doktoruma gitmedim haftaya cagirdi doktorum ama cokta meraktayim bilgi verirseniz cok sevinirim.
Değer ikiye katlıyor sorun yok gibi...Bu arada hayırlı olsun!

Hayırlı olsun. Güle güle büyüt bebeğini. 6 haftalıkken keseyi 7 haftalıkken kalp atışını dinlemiştik biz. Darısı size olsun

Değerin iyi canım, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. .

Ilk haftalar degerler iki katından fazla katlanabilir. Değerin güzel canım. ..

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebielk olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Back
X