Beta hcg hakkında acill

tugce2110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
233
127
33
25
Kızlar arkadaşımın adeti 1 hafta geçti test pozitif kan verdi >15000 çıktı şok oldum doktor ultrasonda keseden behsetmemiş sadece yarın sonuca göre konuşuruz demiş bu değere kese gözükmesi gerekmez miydi?? görse söylerdi diyoruz bi yandan ikilemde kaldıkk yazar mısınız

Bende aynı durumdayım bugun 1065 le öğrendim ama daha küçük olup gözükmedigini soyledi.

1500 mü yoksa 15 000 mi çünkü 1500 göre gözükmez ama 15 000 göre kese gözükür

Gözükür canım nasıl gözükmüyor hemde çok güzel gözüküyor doktor değiştirirsin yada yarın baksın bakıyor mu ultrasondan bu değerle karından gözükür
Bende şaşırdım doktor göre kese burda diye söylerdi heralde ama sonuca göre konuşuruz dediğine göre görmedi biz korktuk dış gebelik ihtimalinden

İkiz olma ihtimali olabilir mi acaba değerler yüksek olunca ikiz olasılığı yüksek diye biliyorum son adet tarihiniz nedir acaba

Son adet 27 mayıs ama kese görünmedi beta 15 bin olduğu halde dış gebelik olabilir mi?
Dış gebelik olunca fazla artmaz o seviyelere ulaşmaz 2 günde bir takip ediyorlar hemen hemen yaklaşık 2 katına çıkması bekleniyor normal gebeliklerde
Dış gebelikte bu artış çok az oluyor hatta belli seviyeye gelince duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…