Merhaba kizlar aranıza ne katıldım lütfen yardımcı olur musunuz
Beta HCG bu şekilde yükseldi
06.08.2022=570
08.08.2022=867
10.08.2022=1477
Bu şekilde olup sonradan yükselen oldu mu acaba yada dış gebelik veya kimyasal olabilir mi lütfen bilgisi olanlar cevap versin çok korkuyorum şuanda cuma günü doktora gidicem ama bilgi almak istiyorum
Canım bence artışta problem yok en az %60 artış diyorlar. İlk artış %60 tan biraz az artmış ama önemli bir fark yok saate göre bile değişir. İkinci artış gayet iyi. Bence sağlıklı bir gebelik. Ben 278le öğrendim tekrar beta baktırmadım. 6 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük zaten. Senin de vajinal usg ile kese görünür artık. Sonra da betaya gerek kalmıyor keseyi takip ediyorlar 7-10 gün falan arayla
Canım bence artışta problem yok en az %60 artış diyorlar. İlk artış %60 tan biraz az artmış ama önemli bir fark yok saate göre bile değişir. İkinci artış gayet iyi. Bence sağlıklı bir gebelik. Ben 278le öğrendim tekrar beta baktırmadım. 6 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük zaten. Senin de vajinal usg ile kese görünür artık. Sonra da betaya gerek kalmıyor keseyi takip ediyorlar 7-10 gün falan arayla
Merhabalar benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim adetimden 6 7 gün önce kan testi verdim 66.35 çıktı 48 saat de 2 katına çıkması gerekiyor dileyerek 2 gün snra da kan testi verdim oda 191 çıktı bu artış iyi mi sizce cevaplayıp aydınlatırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim