Beta HCG

Merhaba arkadaşlar Beta HCG 0.67 çıkıp sonradan yükselen var mı lütfen yardımcı olur musunuz🙏🥺

Buradan bir hanımefendinin böyle oldu 🤗 umut vermek istemem boş yere ama, idrar testi silik çizgi veriyor ve regle daha vakit varsa olabiliyor. mimarimtirak mimarimtirak
regle kaç gün kala 0.67 çıktı o önemli. Ben de erkenden vermiştim 7 gün kala 0.07 çıkmıştı. 3 gün kala 13 çıktı. Muhtemelen 4 gün kala yaptırsaydım da 0 görecektim. İnşallah sizinki de yükselir. Ben de bugün ikinci değerimi ölçtürmeye gideceğim. Değer çok küçük olduğu için, doktorum hemen kimyasal olabilir dedi. İnşallah benimki de yükselmiştir 🥹

regle kaç gün kala 0.67 çıktı o önemli. Ben de erkenden vermiştim 7 gün kala 0.07 çıkmıştı. 3 gün kala 13 çıktı. Muhtemelen 4 gün kala yaptırsaydım da 0 görecektim. İnşallah sizinki de yükselir. Ben de bugün ikinci değerimi ölçtürmeye gideceğim. Değer çok küçük olduğu için, doktorum hemen kimyasal olabilir dedi. İnşallah benimki de yükselmiştir 🥹
İnşallah seninki güzel artmıştır bebeğin sağlıkla büyür inşallah 🤲

Benim de hep sıfırlı değerler çıkardı geçen hafta çarşamba günün dan bir hafta sonrası test verdim 2,3 çıktı yükselir mi acaba ? Ne zaman kan vermem gerekir

Ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapıyordum reglim normalde bu ay 20 sinden sonra olmam gerekirdi pcos var öyle çok uzun gecikmelerim olmuyor benim çarşamba kan verdim sonra vermedim
İdrar testleriyle yükselip yükselmediğini takip edebilirsiniz. Arttıkça çizgi belirginleşiyor. Ben de çok düşük değerle öğrendim. Çizgiyi görmek için fotonun ayarlarıyla baya oynadım.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlere kavuşursunuz 🌿🌿

Back
X