beta hcg hakkında bilgisi olan lütfen bilgilendirsin :(

sabish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
109
0
96
Ankara
arkadaşlar bir konu daha açmıştım 2 gün önce arkadaşlar gayet olumlu şeyler yazdı ama doktorla görüşünce herşey başa dönüyor..

en son 16 ağustosta hasta oldum hesaplayıcıya göre 5+3 günüm. ilk hcg 5 gün önce 122 idi iki gün sonra 247.5 çıktı hala gebe olabilirsin diyo doktor.bu oran gebe olduğum anlamına gelmiyormu benmi yanlış biliyorum bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum çok huzursuzum dış gebelik olabilir dedi ya ne olur bişi söyleyin

Canım hayırlı olsun bence dış gebelik değil yani drun söylediği çok saçma dış gebelikte değerler bu kadar yükselmez tam 2 katı yükselmiş 2 günde.. bende dış gebelik geçirdim.. Değerlerim maksimum 10 sayı yükseldi hep aynı seyiretti... Belki drunda kesin bişi söylemek istemiyordur anlamadım yani bu değerlerde dış gebelikten nasıl şüphelenebiliyor?? Bence bi dra daha git..

bugün sonucum çıkmazsa salıya kalcak ve ben meraktan çatlıycam çalışıyorum her dk kan vermeye gidememki ne kadar olmalı biliyomusun arkadaşım hangi seviyeye göre düşük.ya doktorla oturup iki kelime konuşamamak ne kötü ya gebeyim dimi siyorum kesin bişi söleyemem diyo allahım bebeğime yardım etsin onu kaybetmeye dayanamam ya

Canım normal bir gebelikte değerler 2 günde 2 katına çıkar mesala 200ise 2 günsonra 400 olur diğer iki günde 800 olur bu böyle sürer gider yani.. Seninde 2 katı artmış içini rahat tut bence Allahın izniyle kaybetmiceksin bebişini dış gebelikte değerler aynı kalır artmaz canım.. Bilmiyorum doktorun şüphelendiği başka bişeymi var anlam veremedim.. Kanaman falan varmı?? Sakin ol stres yapmak bebişine zarar verir.. Kendini telkin et cnm Allahtan hayırlısını dile..

amin canım inşallah..kanamam yok hatta dün çok baskın şekilde baş dönmesi yaşadım.bide sağ kasığım çok ağrıyor allahım herkesin bebeğini anneciğine bağışlasın.çok sağol canım

Gelişmelerden haberdar et bizleride.. Benim içinde dua et hamişlerin duaları kabul olurmuş.. Kendine dikkat et..

hamilesindir mutlaka değer 1000 üstüne çıkarsa ultrasonda görebilirsin bugün kü değeri eline alınca bak yükseldi ise hamilesindir. inşallah hamilesindir

arkadaş da söylemiş 2 günde en az 1.7 artış göstermesi gerekiyo baktırdığın saate göre de değişebiliyor sabah verdiysen diğerlerini bunu da sabah vermesin ki değişim rahat gözlensin
ama ilk artış bence normal dış gebelik değil ama geç döllenme ihtimali yüksek hayırlı olsun

Canım ne oldu aldınmı merak ediyorum dua ediyorum Rabbim inşallahh hayırlısını versin..

canım kimyasal gebelikmiş beta hcg değerlerim birden düşmeye başladı ve kanamam başladı..ve bebeğim düştü..

Canım üzülme zaten sağlıklı değilmiş demekki.. Buna şükür et ilk hamileliklerde illaki yaşanıyor böyle şeyler bende dış gebelik geçirdim.. Üzülüyor insan ama bak en azından yumurtalıkların normal çalışıyor demekki.. Benim kuzenim 6 aylık hamileydi oğlu karnında hiçbir sebep yokken öldü.. Böyle şeyler yaşamak çok daha kötü moralini yüksek tut.. Geçmiş olsun.. öpüyorum..

çok sağol arkadaşım rabbimin bi bildiği vardır mutlaka..inşşallah tez zamanda sende bende alırız elimize meleklerimizi...güzzel haberlerin olursa sende burdan yaz arada bakıyorum ben..allaha emanet ol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…