Beta Hcg Hamileyim

Alliswell23

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
6.690
2.997
123
Merhaba arkadaşlar dün adet günümdü olmayınca heyecanla bir test yapayım dedim 2. Çizgi silik çıktı 3 test denedim 3üde silik çıkınca hemen hastaneye gidip beta hcg testi yaptım sonuç 31 yani hamileyim 🙏🏻 kadın doğuma gittim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi artışa bakacak daha kese de görünmüyor. Aşırı heyecanlıyım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor. Bana biraz yardımcı olur musunuz 😊

Merhaba arkadaşlar dün adet günümdü olmayınca heyecanla bir test yapayım dedim 2. Çizgi silik çıktı 3 test denedim 3üde silik çıkınca hemen hastaneye gidip beta hcg testi yaptım sonuç 31 yani hamileyim 🙏🏻 kadın doğuma gittim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi artışa bakacak daha kese de görünmüyor. Aşırı heyecanlıyım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor. Bana biraz yardımcı olur musunuz 😊
Canım bende senin gibiyim. Dün öğrendim gebe olduğumu içim kıpır kıpır

Ne yapcam bilmiyorum sadece bir an önce keseyi görüp kalp atışlarını duymak istiyorum rabbimin izniyle

2 hafta sonra gidecem keseyi görmek için böyle ara rahim kasılmaları oluyor sende de var mı canım
Dün öğrendikten sonra psikolojik mi oldu bilmiyorum çok şiddetli sancı girdi bıçak saplanır gibi nefes alamadım uzandım geçti şimdi ara ara karnımda tuhaflık hissediyorum ama dünkü gibi şiddetli değil

Folik asit kullanmaya başlayın iki gün sonra kan verip artışı takip edin bir hafta on gün sonrada kese icin kadın doğuma randevu alırsınız hayırlı olsun. Kan verince tum degerlerinize baktirmayi da unutmayın

Back
X