- 19 Şubat 2023
- 32
- 12
- 8
- 35
- Konu Sahibi dualardagizli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok yeni,gözünüz aydınKızlar tahlilimi gönderiyorum gebe miyim bakabilir misiniz acilllll
Hayırlı oolsun adete kaç gün vardiKızlar tahlilimi gönderiyorum gebe miyim bakabilir misiniz acilllll
4 gün var adetimeHayırlı oolsun adete kaç gün vardi
Öyle dediler evet 2 günde bir kan vericemevet canım ama çok yeni iki ğünde bir tekrarla
Allah razı olsun darısı isteyen herkeseEvet çok yeni,gözünüz aydın![]()
okunmuyor canım kaç yazıyorKızlar bende bugün test verdim ve sonuçlandı lütfen yorumlar mısınız durum nedir kaç haftaliktir
165.70 cnm sonucumokunmuyor canım kaç yazıyor
3-4 hafta aralığında canim165.70 cnm sonucum
Değer normal mi peki canım3-4 hafta aralığında canim
Canım ilk değer ise yorum yapılamaz. Aynı yerde bir kaç defa daha kan vermelisin. Gün aşırı iki katı artması gerekiyor. Herkesin ilk öğrendiği değer farklılık gösteriyor.Değer normal mi peki canım
Evet bende de öyle umarım artış gösterirCanım ilk değer ise yorum yapılamaz. Aynı yerde bir kaç defa daha kan vermelisin. Gün aşırı iki katı artması gerekiyor. Herkesin ilk öğrendiği değer farklılık gösteriyor.
Pazartesi tekrar kan vereceğim umarım değerlerim normal artık gösterir Allah herkesin evladını bağışlasınCanım ilk değer ise yorum yapılamaz. Aynı yerde bir kaç defa daha kan vermelisin. Gün aşırı iki katı artması gerekiyor. Herkesin ilk öğrendiği değer farklılık gösteriyor.
4 haftalık falan canım165.70 cnm sonucum
Amin canım insallah tez zamanda tim isteyenlere rabbim nasip etsinhayırlı olsun nolur bana da nasip olsun![]()