- 18 Nisan 2021
- 94
- 42
- 3
- 43
Bebek icin genetik test yapildi oda daow senromuymus simdi yine dusuj yaptim2 düşükten sonra genetik test pıhtılaşma testi yapıldı mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek icin genetik test yapildi oda daow senromuymus simdi yine dusuj yaptim2 düşükten sonra genetik test pıhtılaşma testi yapıldı mı?
Siz ve eşiniz genetik testlerinizi mutlaka yaptırın.Bebek icin genetik test yapildi oda daow senromuymus simdi yine dusuj yaptimama kanam yok beta düşüyor sadece
Benim bir oglum oldugundan onu doktor gerek yok dedi esim ikinci evliligim esimin semen analizi cok iyimis skntı yok diye istemedi yinede yaptıiyim ben devlette yapar heralde hic arastirmadim ben kendi genetiklerimiziSiz ve eşiniz genetik testlerinizi mutlaka yaptırın.
Benim bi tanıdığım da öyle. Kocaman oğlu vardı ama sonra kayıpları oldu. Pıhtılasması varmış iğne kullanmak zorunda idi. Belki nasip olmustur oğlunuzda denk gelmemiştir ama olabilir pıhtılaşma filan. Çok sık görülen bi şey bende de var. Iğne kullanıyorum.Benim bir oglum oldugundan onu doktor gerek yok dedi esim ikinci evliligim esimin semen analizi cok iyimis skntı yok diye istemedi yinede yaptıiyim ben devlette yapar heralde hic arastirmadim ben kendi genetiklerimizi
Zaten trizomi olan dusukten sonra gebe oldugunnu ogrendimizde baslariz demisti bana ama pıhtılaşma ntesti vs istemedi basladik yinede tutmadi yine dusuk yapiyrum bence kurtajdan sonra hemen baslaymaliydi en azindan test istemeliydi diye düşünüyorumBenim bi tanıdığım da öyle. Kocaman oğlu vardı ama sonra kayıpları oldu. Pıhtılasması varmış iğne kullanmak zorunda idi. Belki nasip olmustur oğlunuzda denk gelmemiştir ama olabilir pıhtılaşma filan. Çok sık görülen bi şey bende de var. Iğne kullanıyorum.
Test çok onemli belki başka bir sorun vardır.Zaten trizomi olan dusukten sonra gebe oldugunnu ogrendimizde baslariz demisti bana ama pıhtılaşma ntesti vs istemedi basladik yinede tutmadi yine dusuk yapiyrum bence kurtajdan sonra hemen baslaymaliydi en azindan test istemeliydi diye düşünüyorum
Yok istemedi doktor bir cocugum var diye genetik gerek yok dedi pıhtılaşma tetstide istemedi2 düşükten sonra genetik test pıhtılaşma testi yapıldı mı?
Tamam biz bunu konuştuk zaten.Yok istemedi doktor bir cocugum var diye genetik gerek yok dedi pıhtılaşma tetstide istemedi
Ben bu sayfayi bu siteyi cozene kadar nolur kusurabakmayin hiv bukadar aktif kullanmadim yeni yeni alışıyorum mesajlasma.konu acma vsTamam biz bunu konuştuk zaten.
Aoeun deģil eski mesajlara bakarsanız ben bildiklerimi yazdım bu konuda.Ben bu sayfayi bu siteyi cozene kadar nolur kusurabakmayin hiv bukadar aktif kullanmadim yeni yeni alışıyorum mesajlasma.konu acma vs![]()
Kaclik kullanıyorsunuz iğneBenim bi tanıdığım da öyle. Kocaman oğlu vardı ama sonra kayıpları oldu. Pıhtılasması varmış iğne kullanmak zorunda idi. Belki nasip olmustur oğlunuzda denk gelmemiştir ama olabilir pıhtılaşma filan. Çok sık görülen bi şey bende de var. Iğne kullanıyorum.
4binlik 32. Haftqya kqdar 100lük corasprin de kullandımKaclik kullanıyorsunuz iğne