- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Ayy inşallah İkizdir :) kötü ni ihtimal var mıdır? Diye korkuyorumIkiz bebis mi acaba
Sağlıklı olsun da tek çift sorun olmaz yeterki bişey olmasın. Değerin bu şekilde yükselmesi iyi mi sence kötü bişey yoktur dimi??Ikiz bebekle alakası yok hcgnin.
Ama normal bence. Benim de 4+2 de 4000 falandi. Sorun yapma.
Ayy inşallah İkizdir :) kötü ni ihtimal var mıdır? Diye korkuyorum
Pazartesi günü gidicem inşallah hayırlısı bakalımne zaman göstereceksin sonucu
merka ettim bende
Oraya da yazdım canm inşallah herşey yolundadır bi sıkıntı olmazAklima baska bir ihtimal gelmedi
Az yukselmesi istenen bisey degil ama
Ikiz bebek anneleri daha iyi cevap verebilirler sanirim
Pazartesi günü gidicem inşallah hayırlısı bakalım
evet pazartesiye kadar yokmuşneden pazartesi daha kaçgun var , dr izinlimi
Yok canım kötü bisey değil normal, bünyeden bünyeye ve döllenme zamanına göre değişiyormuş artışı. Merak etme bol bol dinlen. Artik kese görünür, kalp atışını da 7.haftaya doğru duyarsin inşallahSağlıklı olsun da tek çift sorun olmaz yeterki bişey olmasın. Değerin bu şekilde yükselmesi iyi mi sence kötü bişey yoktur dimi??
ayy hadi inşallah canm. allah razı olsun moral oldunYok canım kötü bisey değil normal, bünyeden bünyeye ve döllenme zamanına göre değişiyormuş artışı. Merak etme bol bol dinlen. Artik kese görünür, kalp atışını da 7.haftaya doğru duyarsin inşallah
Keseyi gördük canım gelişimi güzel dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi günümü bekliyorum :)ne dedi doktorunuz :)
Görürsün inşallah canm ben 5+6 da gitmiştim o zaman gördüm 8. Haftada kalp için gidicem inşallah. Amin inşallah rabbim sağ salim sorunsuz doğmalarını nasip etsinhayırlısı olsun. ben daha keseyi bile göremedim :) geç döllenme sanırım benimki. sağlıcakla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?