beta hcg hızlı yükseliyor neden olabilir? ?yardım

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
3+3 değerim 92.7 4+4 değerim 5000 çıktı. Dr a daha gösteremedim tahlilleri işi çıktu gitti dr. Ultrasona bakma gereği duymadı daha çok erken görünmez zaten dedi değerinde maksimum 1000 lerde çıkar dedi 5 katı çıktı. Sizce normal mi???

Ikiz bebekle alakası yok hcgnin.

Ama normal bence. Benim de 4+2 de 4000 falandi. Sorun yapma.
Sağlıklı olsun da tek çift sorun olmaz yeterki bişey olmasın. Değerin bu şekilde yükselmesi iyi mi sence kötü bişey yoktur dimi??

Sağlıklı olsun da tek çift sorun olmaz yeterki bişey olmasın. Değerin bu şekilde yükselmesi iyi mi sence kötü bişey yoktur dimi??
Yok canım kötü bisey değil normal, bünyeden bünyeye ve döllenme zamanına göre değişiyormuş artışı. Merak etme bol bol dinlen. Artik kese görünür, kalp atışını da 7.haftaya doğru duyarsin inşallah

ayy hadi inşallah canm. allah razı olsun moral oldun

hayırlısı olsun. ben daha keseyi bile göremedim :) geç döllenme sanırım benimki. sağlıcakla kucağımıza alalım

hayırlısı olsun. ben daha keseyi bile göremedim :) geç döllenme sanırım benimki. sağlıcakla kucağımıza alalım
Görürsün inşallah canm ben 5+6 da gitmiştim o zaman gördüm 8. Haftada kalp için gidicem inşallah. Amin inşallah rabbim sağ salim sorunsuz doğmalarını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…