Benim doktorum garanticı 6000 kerde olunca bakmıştı keseye beta da iki kere yaptırdı bi daha yaptırmadıPeki ilk ultrasyonda keseyi gördünüz mü yoksa direk kan tahlili i yaptırdın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum garanticı 6000 kerde olunca bakmıştı keseye beta da iki kere yaptırdı bi daha yaptırmadıPeki ilk ultrasyonda keseyi gördünüz mü yoksa direk kan tahlili i yaptırdın canım
Insallahh canimYazarsın sonuçu inşallah güzel haberlerle dönersin nasip artık canım
Cok güzel seyler yazmissin morale ihtiyac oluyo bu durumlarda cok tesekkurederim , daha once kayiplarim oldugu icin korkuyorum ondan baktiriyorum ama haklisin rahat olmak gerekiyor yoksa hormonlarda bebiste kötü etkileniyor6 haftalık olmuşsunuz. Keseyi de görmüşsünüz niçin beta hormonunuza baktırmaya devam ediyorsunuz? Kafanızı karıştırmayın bence :) Biraz daha bekleyin 7. haftada bebeğinizin kalp atışlarını duyucaksınız inşallah♥
Cok güzel seyler yazmissin morale ihtiyac oluyo bu durumlarda cok tesekkurederim , daha once kayiplarim oldugu icin korkuyorum ondan baktiriyorum ama haklisin rahat olmak gerekiyor yoksa hormonlarda bebiste kötü etkileniyor
Amin inşallah rabbim karnimdaki küçük meleğini ve emanetini sağsaglim kucağimiza almayi ve saglikla büyütmemizi nasip etsin❤Çok haklısınız aynı duyguları zamanında ben de yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ♥ ama Rabbimize tevekkül edin lütfen olur mu. Elinizi karnınıza koyun ve herşey çokkkk güzel olucak diyin sık sık kendinize :)) Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin ♥
Amin teşekkurler ❤Rabbim evladınızı bağışlasın.
Canim sabah doktora gittik şükürler olsun kalp atisini duyduk Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah sag saglim kucagimiza alip büyütmek nasip olur, merak edenler ve ayni durumu yasayanlar icin yazmak istedim 6. Haftadan sonra beta hcg 2 kati artmazsa kormayin yeterki rabbim nasip etsin ,O' nun gücü herseye yeterYazarsın sonuçu inşallah güzel haberlerle dönersin nasip artık canım
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al sevindimCanim sabah doktora gittik şükürler olsun kalp atisini duyduk Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah sag saglim kucagimiza alip büyütmek nasip olur, merak edenler ve ayni durumu yasayanlar icin yazmak istedim 6. Haftadan sonra beta hcg 2 kati artmazsa kormayin yeterki rabbim nasip etsin ,O' nun gücü herseye yeter❤
![]()
Amin inş. Darisi isteyen herkese olsun ❤Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al sevindim
Merhaba canım bende 5+5 hamileyim. Beta değerim ;Arkadaslar 6 hafta lik gebeyim artislarim cok iyiydi 48 saatte 2 katindan fazla yukseliyordu son verdigim tahlilde 2456 iken 4 gun sonra 6250 olmus yani 2 kati artmamis , yarin sabah doktora gidicem ama cok kafama takildi cok mu az artis , boyle olup bebegine kavusan var miRabbim hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba , korkacak hic bi sey yok 3. Kez baktirdigim da benim de 2 katindan fazla artmisti ama cok normalmis bu, en kotu ihtimal ikiz llur zatenMerhaba canım bende 5+5 hamileyim. Beta değerim ;
1. Gün 633,3 Çarşamba
3. Gün 1445 Cuma
5. Gün 2984 Pazar
7. Gün 4242 Salı
Canım iki güne bir yaptırdım bugün iki katından az artmış. Korkuyorum![]()
Tek canım. 8+3 deyizMerhaba , korkacak hic bi sey yok 3. Kez baktirdigim da benim de 2 katindan fazla artmisti ama cok normalmis bu, en kotu ihtimal ikiz llur zaten![]()
Valla değerlermiz çok yakın artmış canım.Merhaba canım bende 5+5 hamileyim. Beta değerim ;
1. Gün 633,3 Çarşamba
3. Gün 1445 Cuma
5. Gün 2984 Pazar
7. Gün 4242 Salı
Canım iki güne bir yaptırdım bugün iki katından az artmış. Korkuyorum![]()