Beta hcg iki gündeki artışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ysys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ysys

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
149
44
13
27
Kızlar iki günde betam bu kadar artırmış sizce iyi mi doktor geç döllenme olabilir dedi pazaryrsi tekrar kan vericem çarşamba günü muane olucam çarşamba günü kesenin gozukmesi lazım dedi doktor ve ben 7. Haftaya kadar beklemek istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230317_133741.webp
    11 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20230317_133728.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 92
Gayet normal değeriniz. Hcg takibi yapmak yerine bende direkt kese bebek kalp atışı görmeye gitmiştim 8.haftada görmüştük de. Ay başı ultrasona girerseniz gözükür inşallah sizinki de

Gayet normal değeriniz. Hcg takibi yapmak yerine bende direkt kese bebek kalp atışı görmeye gitmiştim 8.haftada görmüştük de. Ay başı ultrasona girerseniz gözükür inşallah sizinki de
Gerçekten mi benim betam biraz yavaş artti ondan dolayı dış gebelik vs gibi şeyler dediler korkuttular sonra yükseldi bende 8.haftaya kadar beklemek istiyorum zaten ne olursa olsun

Gerçekten mi benim betam biraz yavaş artti ondan dolayı dış gebelik vs gibi şeyler dediler korkuttular sonra yükseldi bende 8.haftaya kadar beklemek istiyorum zaten ne olursa olsun
Dış gebelik demek için gebeliğin rahimde değil tüplerde yerleşmiş olması lazım yani doktor ve siz öyle bişey görmediyseniz sorun yok. Kan değerleri kişiden kişiye farklılık gösterir zaten en iyisi bekleyip direkt ultrasona gitmek sağlıklıysa siz karnınıza taşda bağlasanız gitmez bebek

Çok haklısınız içimi rahatlattiniz pazartesi tekrar kan vericem birde carsamba bir ultrason yapalım dedi doktorum ama bilmiyorum kese gözükür mu

Çok haklısınız içimi rahatlattiniz pazartesi tekrar kan vericem birde carsamba bir ultrason yapalım dedi doktorum ama bilmiyorum kese gözükür mu
Keseyi görebilir karından göremese bile endişe etmeyin ay başı giderseniz herşey kesinlikle gözükür netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…