Değeriniz sıfır değil Yükselebilir daha adetinize sekiz gün varmış 3-4 gün sonra bir daha kan verebilirsiniz yükseliyorsa anlayın ki hamilesinizMerhaba hanımlar dün acile gittim üç dört gündür geçmeyen mide bulantılarım ve baş ağrılarım nedeniyle. Çok ümitlenip beta hcg testi de istedim normal kanda verdim. Ama kanımda enfeksiyon çıktığı nedeniyle oluyormuş tüm bunlar. Beta hcg sonucum ise <2.30 çıktı. Bu ayda planlı yaptık ovulasyon günlerimi değerlendirdik çok umutluydum. Reglime 8 gün var şuan. Bu değerin değişme ihtimali var mı yoksa bu ayda mı olmadı kızlarEki Görüntüle 2899262
Öyle mi dersinizDeğeriniz sıfır değil Yükselebilir daha adetinize sekiz gün varmış 3-4 gün sonra bir daha kan verebilirsiniz yükseliyorsa anlayın ki hamilesiniz
Beş ve altı Değerler negatif Ondan öyle demiştir içiniz rahat etmezse diye dedimÖyle mi dersinizinşallah yükselir. Doktorun verdiği ilaçları da kullandım negatif deyince umarım etkilemez öyle bir durum olurse
Anladım teşekkür ederimBeş ve altı Değerler negatif Ondan öyle demiştir içiniz rahat etmezse diye dedim
Umutlandırmak istemem ama ben de adetime 8 gün kala kusma ve baş dönmesiyle acile gittim doktorda gebelikten şüphelenip kan ve idrar yaptı bthcg 0.1 çıktı yani en düşük değer. Enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi iki tane kullandım içim bi kötü oldu hissettim galiba ve bıraktım test aldım ip ince bi çizgi zor görünüyor sonra her gün tekrarladım git gide koyulaştı dün dayanamadım kan verdim adetime 3 gün kala ve 41 çıktı yani hamileyimMerhaba hanımlar dün acile gittim üç dört gündür geçmeyen mide bulantılarım ve baş ağrılarım nedeniyle. Çok ümitlenip beta hcg testi de istedim normal kanda verdim. Ama kanımda enfeksiyon çıktığı nedeniyle oluyormuş tüm bunlar. Beta hcg sonucum ise <2.30 çıktı. Bu ayda planlı yaptık ovulasyon günlerimi değerlendirdik çok umutluydum. Reglime 8 gün var şuan. Bu değerin değişme ihtimali var mı yoksa bu ayda mı olmadı kızlarEki Görüntüle 2899262
Benım de 2.30 çıkmıştı. Daha sonra regl oldum malesefMerhaba hanımlar dün acile gittim üç dört gündür geçmeyen mide bulantılarım ve baş ağrılarım nedeniyle. Çok ümitlenip beta hcg testi de istedim normal kanda verdim. Ama kanımda enfeksiyon çıktığı nedeniyle oluyormuş tüm bunlar. Beta hcg sonucum ise <2.30 çıktı. Bu ayda planlı yaptık ovulasyon günlerimi değerlendirdik çok umutluydum. Reglime 8 gün var şuan. Bu değerin değişme ihtimali var mı yoksa bu ayda mı olmadı kızlarEki Görüntüle 2899262
İnşallah canımBenım de 2.30 çıkmıştı. Daha sonra regl oldum malesefUmarım sizin yükselir
Yaa çok sevindim senin adına canımUmutlandırmak istemem ama ben de adetime 8 gün kala kusma ve baş dönmesiyle acile gittim doktorda gebelikten şüphelenip kan ve idrar yaptı bthcg 0.1 çıktı yani en düşük değer. Enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi iki tane kullandım içim bi kötü oldu hissettim galiba ve bıraktım test aldım ip ince bi çizgi zor görünüyor sonra her gün tekrarladım git gide koyulaştı dün dayanamadım kan verdim adetime 3 gün kala ve 41 çıktı yani hamileyimilaçları içtiğim için çok pişmanım günün yaklaşmadan antibiyotik verdiyse içme derim
Gönlünden geçen hakkında hayırlısı olan neyse o olsun senin içinYaa çok sevindim senin adına canımşuan reglime 6 gün var ilaçları kullanalı iki gün oldu ama hala geçmedi mide bulantılarım. Umarım hayırlısıyla benimkide senin gibi olur
Amin canımm inşallahhGönlünden geçen hakkında hayırlısı olan neyse o olsun senin içinumarım istediğin olur
Regly e 8 gün kala çok belirti olmaz psikolojiktir. testlerimizi adet gününde yapmaya çalışın öncesinde yapmak sizi yıpratır. Hepimiz o yollardan geçtik. Bu işte en önemlisi rahat olmakMerhaba hanımlar dün acile gittim üç dört gündür geçmeyen mide bulantılarım ve baş ağrılarım nedeniyle. Çok ümitlenip beta hcg testi de istedim normal kanda verdim. Ama kanımda enfeksiyon çıktığı nedeniyle oluyormuş tüm bunlar. Beta hcg sonucum ise <2.30 çıktı. Bu ayda planlı yaptık ovulasyon günlerimi değerlendirdik çok umutluydum. Reglime 8 gün var şuan. Bu değerin değişme ihtimali var mı yoksa bu ayda mı olmadı kızlarEki Görüntüle 2899262
DuyarsınızKızlar merhaba benim adet tarihim 25 ağustostu. Adet günümde idrar testi verdim pozitif, kan verdim beta 1694 çıktı. Salı veya çarşamba doktora gideceğim. Sizce keseyi ya da kalp atışını duyabilir miyiz
Kese görünür muhtemelen ama kalp atışı için erken gibi ben en son beta verdiğim de 1763 çıkmıştı 1 hafta sonrasında gitmiştim 6+3 dedi doktorum kalp atışını duydukKızlar merhaba benim adet tarihim 25 ağustostu. Adet günümde idrar testi verdim pozitif, kan verdim beta 1694 çıktı. Salı veya çarşamba doktora gideceğim. Sizce keseyi ya da kalp atışını duyabilir miyiz
İnşallah ikiside olur bir endişe geldi içimeKese görünür muhtemelen ama kalp atışı için erken gibi ben en son beta verdiğim de 1763 çıkmıştı 1 hafta sonrasında gitmiştim 6+3 dedi doktorum kalp atışını duyduk
İnşallah endişe edecek bir şey yok erteleme gibi bir şansınız erteleyin daha çok strese girersiniz. Kalp atışı bazı hamilelerde 8. Hafta da falan duyuluyormuş. Rabbim herşeyin en hayırlısını versin bizlere inşallahİnşallah ikiside olur bir endişe geldi içime
Sonucunuz ne oldu acaba benimde ole adetiniz geciktimi sonradanBen aynı şeyleri soyleyemiyem 8 gün vardı adetime 3.20 cIkti 4 gün vardı 14. 50 oldu ama inanıyorum ki 2 ve üstü olduğunda yükselme %60 %70 yükseliyor umarım yükselmiştir degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?