- 4 Ekim 2023
- 159
- 10
- 18
- 25
Kımyasal gecırdıgımde32 26 15dı ve bır hafta sonra bitti zaten gebelık 121 hıc görmemıstım heycanlanmstm o yüzden merak ediyorum degerını kusura bakma lütfenGeçen ay geçirdim kimyasal canım şuanda hamileliğim yok kanamam devam ediyor. kimyasal gecirip hemen hamile kalanda var bir kaç ay sonrada. Bakalım kısmet nasip
İnşallah darısı başımıza yaa, tükendim artıkGeçen ay geçirdim kimyasal canım şuanda hamileliğim yok kanamam devam ediyor. kimyasal gecirip hemen hamile kalanda var bir kaç ay sonrada. Bakalım kısmet nasip
Estağfurullah ne kusuru canım benim ilk öğrendiğimde 13 ikinci verdigimde 21 çıktı. Bende tedirgin olmuştum ama küçük değerle yükselen olmuş diye bekledim. Sonra kanamam geldi olmadı malesef.Kımyasal gecırdıgımde32 26 15dı ve bır hafta sonra bitti zaten gebelık 121 hıc görmemıstım heycanlanmstm o yüzden merak ediyorum degerını kusura bakma lütfen
Anlaşma gecmıs olsun canım Internet’ten baktm bende 100e ulaşınca hızla düşer kımyasalda delıs bende 126olumca heycanlandö bekliyormuş pazartesi gününü tekrar verıcem sıgara ıcıyordum oda etkıleyebılır dediler kımyasal ise zaten bır hafta adet gecıkmesınden sonra düşüyor pazartesi dusmesı lazm kımyasal ıse inşallah ikinci kez kımyasal yaşamamEstağfurullah ne kusuru canım benim ilk öğrendiğimde 13 ikinci verdigimde 21 çıktı. Bende tedirgin olmuştum ama küçük değerle yükselen olmuş diye bekledim. Sonra kanamam geldi olmadı malesef.
Canım senın degerım yukseldı mı 121den sonra düştü mü acabaCanım kimyasal gebelik geçirdim ben
121den sonra kan verdın mı değer kaçtı canımCanım kimyasal gebelik geçirdim ben
121 olan değerim ilk gebeliğimdi. O da düşükle sonlandı ama 19 Haziran 121Canım senın degerım yukseldı mı 121den sonra düştü mü acaba
121oşan değerdekı gebelıgınde ıkıncı kez kan verdnmı121 olan değerim ilk gebeliğimdi. O da düşükle sonlandı ama 19 Haziran 121
22 Haziran 486'dı
Anlaşma canm çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın nolur darladım sızı deKimyasal gebelikte ilk değerim 46 ikinci değerin 16.5
Yükselme oldu canım, benim bebeğim sağlıklıydı bende hidrosalpinks yani tüpümde genişleme var, tüpteki sıvı birikimi bebeğimi zehirledi maalesef ondan kaybettim121oşan değerdekı gebelıgınde ıkıncı kez kan verdnmı
Yükselme dussus oldmu
Ne kusuru canım benimAnlaşma canm çok teşekkür ediyorum kusura bakmayın nolur darladım sızı de
Tamam canım pazartesi tekrar vereceğim o güne kadar kanama olmazsa değer de yükselir umarmı korkuyorum bır kesse kımyasal gecırınceYükselme oldu canım, benim bebeğim sağlıklıydı bende hidrosalpinks yani tüpümde genişleme var, tüpteki sıvı birikimi bebeğimi zehirledi maalesef ondan kaybettim
İnşallah bi daha aynı şeyi ne sen ne de ben yaşarızTamam canım pazartesi tekrar vereceğim o güne kadar kanama olmazsa değer de yükselir umarmı korkuyorum bır kesse kımyasal gecırınce
İnşallah kuzum rabbim kımsenın kucağını boş bırakmasın kandilde dua ettim sonra ögrendım umarm üzülmem ınsaşlah sende en kısa zamanda. Anne olursun anlıyorum ki mükemmel bir anne olacaksınİnşallah bi daha aynı şeyi ne sen ne de ben yaşarız
İnşallah dediğin gibi Allah kimsenin kucağını boş bırakmazİnşallah kuzum rabbim kımsenın kucağını boş bırakmasın kandilde dua ettim sonra ögrendım umarm üzülmem ınsaşlah sende en kısa zamanda. Anne olursun anlıyorum ki mükemmel bir anne olacaksın
Malesef düşmeye başlamış. Bende yaşadım 4 defa düşük 1 tane ölü doğumYükselmesmı yanı 121 126 pazartesi yükselme oranı yokmu
Bugün tekrar verdim 121den126ya şimdide154 olmuş nasıl bisey anlamadm delirecegimMalesef düşmeye başlamış. Bende yaşadım 4 defa düşük 1 tane ölü doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?