Beta HCG kaç olmalı?

Bussraa1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
402
75
18
26
Arkadaşlar merhaba.
Sat 27 temmuz. 26 ağustosta adete 1 gün kala beta HCG yaptırdım. 57.49 çıktı. 2 eylülde yine yaptırıcam. 1 haftaya değerim kaç olmalı?
Bilgisi olan yardım ede bilir mi lütfen

Son düzenleme:
Demin bir arkadaşın değerlerine baktım.
Adetinden 20 gün sonra 400 lerde falandı. Kan testinden 1 hafta sonra 2000 lere kalkmıştı. O yüzden benim değerimin aşağı olması korkusu geldi
Adet gününden bir gün öncesi 57 çok normal bir değer. Benim 3 gün gecikmede 278 çıktı. 5 gün sonra da kesem görünmüştü ultrasonda. Sizin değeriniz çok güzel çıkmış hiç merak etmeyin. Düzenli artacaktır mutlaka

Adet gününden bir gün öncesi 57 çok normal bir değer. Benim 3 gün gecikmede 278 çıktı. 5 gün sonra da kesem görünmüştü ultrasonda. Sizin değeriniz çok güzel çıkmış hiç merak etmeyin. Düzenli artacaktır mutlaka
İnşaAllah öyle olur. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Merhaba ya benim kan testim 22.22 çıktı acaba yükselirmi
Eğer sağlam gebelikse tabii ki yükselir. 1 hafta sonra yine yapın. 2 günde bir yaptırmak cebinize ve psikolojinize zarar verir. O tüzden sakince bekleyip 1 hafta sonra tekrarlayın

Gebeliğinizi öğrendiğiniz ilk andan itibaren Dr-a gidin. Ben adetimden 1 gün önce öğrendim kanda 3 haftalık gözüküyodu. Ama sata göre 4 olmalıydı. 3 hafta sonra yani sata göre 7 kana göre 6 haftamda rahim filmi çekildi 5 haftalıktı. Dr a gittim bu sağlam bir gebelik değil sağlam gebeliğe benzemiyor dedi. Kese var bebek yok. 2 hafta sonra yine gel dedi. O yüzden hamileliği öğrendiğiniz ilk günlerde Dr a gitmekte fayda var

Back
X