- 28 Ekim 2025
- 83
- 21
- 3
- 20
- Konu Sahibi ayseguuull124
Dün beta hcg 1429 du normal ultrasonda ne zaman görülür ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 3000 iken karından görünüyor kesin olsun isterseniz son adet tarihinin ilk gününe göre hamileliğinizi hesaplayın yaklaşık 5 buçuk haftalıkken kese 6 buçukta da bebek ve kalp atışı görünür ortalamaDün beta hcg 1429 du normal ultrasonda ne zaman görülür ?
Son adetime göre 6. Haftanın içindeyim şuanda son adetim 20 EylülYaklaşık 3000 iken karından görünüyor kesin olsun isterseniz son adet tarihinin ilk gününe göre hamileliğinizi hesaplayın yaklaşık 5 buçuk haftalıkken kese 6 buçukta da bebek ve kalp atışı görünür ortalama
Ortalama 6 hafta 4 günlük olması lazım muayeneye gidin görürsünüz sağlıkla gelsin bebişSon adetime göre 6. Haftanın içindeyim şuanda son adetim 20 Eylül
Teşekkür ederim inşallahOrtalama 6 hafta 4 günlük olması lazım muayeneye gidin görürsünüz sağlıkla gelsin bebiş![]()
Geç döllenme olmuş olabilir benimde pek belirtim yok kasık ağrılarım dışındaMerhaba ben pazartesi beta baktırdım 860 çıkmıştı 20 eylül benimde son adetim hiç bi belirtim yok korkuyorum yarın doktora gideceğim benim gibi olan var mı
Doktor muayenesi oldunuz muGeç döllenme olmuş olabilir benimde pek belirtim yok kasık ağrılarım dışında
Hayır cumaya kadar kese görünür garanti olsun pazartesi gel demişti geçen hafta cuma günü önümüzdeki hafta içi gidicem o yüzdenDoktor muayenesi oldunuz mu
Siz betanızı daha bir kere mi ölçtürdünüzDoktor muayenesi oldunuz mu
Muhtemelen 2-3 güne kadar görünür canım. Benim pazar akşamı ilk betam 2367 idi tekrar kan istemedi. Çarşamba günü de kese için çağırmıştı görebildik şükürDün beta hcg 1429 du normal ultrasonda ne zaman görülür ?
Ben dün keseyi de gördüm hala belirgin bir belirtim yok canım hiç korkmana gerek yokMerhaba ben pazartesi beta baktırdım 860 çıkmıştı 20 eylül benimde son adetim hiç bi belirtim yok korkuyorum yarın doktora gideceğim benim gibi olan var mı
2 kere ölçtürdüm cuma 200 dü pazartesi 880 olduSiz betanızı daha bir kere mi ölçtürdünüz
Allah sagsalim kucağınıza almayı nasip etsinMuhtemelen 2-3 güne kadar görünür canım. Benim pazar akşamı ilk betam 2367 idi tekrar kan istemedi. Çarşamba günü de kese için çağırmıştı görebildik şükür![]()
Artışınız güzel gayet bende 3 kere ölcturdum sağlık ocağında 1000 1500 e çıkınca kaydınız açılır burda dedi o rakamları görünce kaydımı açtılar bi daha kan almaya gerek olmadığını söylediler kontrol bekliyorum2 kere ölçtürdüm cuma 200 dü pazartesi 880 oldu
Normal ultrasonda göründü :)Allah sagsalim kucağınıza almayı nasip etsinvajinal ultrason mu yoksa normalmi
Çok güzel çok sevindim bende perşembe günü gidicem normal ultrasonda o zamana kadar çıkar diye tahmin ediyorumNormal ultrasonda göründü :)
Sağlıklıdır dimiArtışınız güzel gayet bende 3 kere ölcturdum sağlık ocağında 1000 1500 e çıkınca kaydınız açılır burda dedi o rakamları görünce kaydımı açtılar bi daha kan almaya gerek olmadığını söylediler kontrol bekliyorum