Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 9.günü 64 çıkan beta hcg kan testim 11.gün 60 çıktı bu durumu yaşıyan var mı daha sonra artan sizce gelişir mi lütfen cevap yazın çok çaresiz hissediyorum
Transferin 9.günü 64 çıkan beta hcg kan testim 11.gün 60 çıktı bu durumu yaşıyan var mı daha sonra artan sizce gelişir mi lütfen cevap yazın çok çaresiz hissediyorum
Benim 11. Gün 33 çıkmıştı 14. Gün 27 çıkınca doktor ilaçları bıraktırmıştı, kimyasal olmuştu. Ama sizin daha yüksek belki farklı olur. Ben çok üzülmüştüm tabi insanın elinde değil, Hemşire bana iyi tarafından bak hamile kalabildiğini gördük demişti şükürler olsun 2. Transferimde sağlıkla ilerledi beta, inşallah siz güzel haberler alırsınız.
Arkadaşlar merhaba, 17 Mart beta 10.08 çıktı 20 Mart 31.17 çıktı 22 Mart 112.12 çıktı 24 Mart 80.21 e düşmüş rahim kalınlığı olması gerektiği gibi dedi doktorum proluton iğne yaptırdı progestan a devam et dedi pazartesi tekrar kan verecez dedi betası düşüp yükselen oldu mu ? Lütfen yardım edin