M Mirayclkkk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 54 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 33 14 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayclkkk #1 Ablalarım şüpheli yakınlaşmadan sonra 4 ay düzenli adet gördüm dün tam 5. Ayda kan testi yaptırdım tekrar 0.100 negatif çıktı tamamen güvenebilir miyiz? Kusura bakmayın karnımda sürekli bir hareket hissediyorum sanki o yüzden sormak istedim?
Ablalarım şüpheli yakınlaşmadan sonra 4 ay düzenli adet gördüm dün tam 5. Ayda kan testi yaptırdım tekrar 0.100 negatif çıktı tamamen güvenebilir miyiz? Kusura bakmayın karnımda sürekli bir hareket hissediyorum sanki o yüzden sormak istedim?
K Kanaryaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 641 Emoji Skoru 857 Puanlar 33 Yaş 31 14 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayclkkk #2 Kan kesin sonuçtur ve üstünden epey bı zaman geçmiş şüphe yapmanıza gerek yok
M Mirayclkkk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 54 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 33 14 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayclkkk #3 Kanaryaaa .!.: Kan kesin sonuçtur ve üstünden epey bı zaman geçmiş şüphe yapmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çok sağolunnn
Kanaryaaa .!.: Kan kesin sonuçtur ve üstünden epey bı zaman geçmiş şüphe yapmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çok sağolunnn