Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 2 saat sonra böyle oldu yavrum ya umudum yokKuruma çizgisi kırmızı renk olmaz bu test pozitif
Yok canım ya bence yoktur bir kez daha böyle oldu negatif çıkmıştı kuruma çizgisi olanlar negatif çıkıyor, ilk 10 dk çıkan test doğruymuş…Başka test var mı elinde sabah ilk idrarla tekrar yap bence.
Kuruma böyle olmaz hayalet gibi olur bu bildiğin kırmızı. Başta soluk pembe olur bekledikçe koyulaşır pozitif test. Sizinki öyle olmuş
Bkarmısınız bnm 3 5 dk içinde belli olduYok canım ya bence yoktur bir kez daha böyle oldu negatif çıkmıştı kuruma çizgisi olanlar negatif çıkıyor, ilk 10 dk çıkan test doğruymuş…
Ne kadar süre sonra böyle oldıSizce bnmki kuruma çizgisimi soluk olanı daha sonra yaptım o yüzden bilemedim
Aaaa senin kesin pozitif canımmmmBkarmısınız bnm 3 5 dk içinde belli oldu
3 5 dk sürdü surmediNe kadar süre sonra böyle oldı
Tebrikleeeeerrr3 5 dk sürdü surmedi
Teşekkür ederim darısı basına canımTebrikleeeeerrrben pcos olduğum için biraz zor beklemiyorum yani iki saat sonra çıktı negatifdir
şu testi sabah yaptım negatif çıktı, anlamıyorum yani sonradan neden ikinci çizgi çıkarKuruma çizgisi ama pozitif çıkmış anlamadım arkadaşlar