- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böylede kuruma çizgisi olmaz yani silik çıkar hayalet gibi bunda bi terslik var bence idrarını 4 saat tut yap yada erken gebelik yapyaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir.
bu test negatif yani oyyy 2 saat sonra neden çıkar ki bu çizgi yani
aynen benimde öyle oldu negatif yani...10 dk içinde çıkan çizgi pozitif oluyo diye biliyorum 2 saat sonra olan kuruma çızgisi canım
Böyle kuruma çizgisini de ilk defa gördümyaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir.
ben pcos olduğum için belirli adet günüm yok canım, mesela geçen ay tüp bebek denedim negatif çıktı 23nde adet oldum ilaçlaBenimde böyleydi canım 15 dakka gram çizgi yoktu sonradan 1 saat sonra aynı böyle oldu sonuç pozitif kan testi ver mutlaka reglijn kaç gün geçikti
acaba testte mi hata var canım ya anlamadım bende vallahi, erken gebelikle bu testlerin ne farkı oluyor canımBöylede kuruma çizgisi olmaz yani silik çıkar hayalet gibi bunda bi terslik var bence idrarını 4 saat tut yap yada erken gebelik yap
sabah ilk idrarla yaptım 10 dk falan bekledim negatif çıktı, akşam eve gittiğimde bakıcam tekrar , ama sanmıyorum canım ya....Böyle kuruma çizgisini de ilk defa gördümyarın testi tekrarlayın bence
![]()
yaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir.
Hiç belli olmaz tekrarla bencesabah ilk idrarla yaptım 10 dk falan bekledim negatif çıktı, akşam eve gittiğimde bakıcam tekrar , ama sanmıyorum canım ya....
hemde cooooooook :) geçen ay tüp bebek sonucum negatifti...Hiç belli olmaz tekrarla benceEğer ki istiyorsan bu gebeliği rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah
![]()
O Orangegreyskyyaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir.
Erken gebelik testi daha hassas oluyor ondan dedim belirtilerin varmı peki birde farklı marka dene ama iki tane farklı marka al yap belki test bozuktur herşey olabilir canımacaba testte mi hata var canım ya anlamadım bende vallahi, erken gebelikle bu testlerin ne farkı oluyor canım
Ben de 4. tüp bebek denememde pozitifi aldım inşallah senin de yüzün güler rabbim isteyen herkese nasip etsinhemde cooooooook :) geçen ay tüp bebek sonucum negatifti...
Kan ver moruk bu ilginç yamerve kızıcaksın bana yine amaaaaaaaaaaaaaa :)
sen bile böyle yorum yaptıysan ohoooyyyKan ver moruk bu ilginç ya
Başka testler de yap kafan daha da karışsınsen bile böyle yorum yaptıysan ohoooyyyama adete daha var yani 4 gün ne bilm yaa
hooooooooofff hahahah aynenBaşka testler de yap kafan daha da karışsın
aşkım sadece sağ kasık bölgesinde ağrı batma oluyor ama rahatsız etmiyor bir belirti yaşamadım... yok ya negatif bu test... benim anlamadığım kuruma çizgisi neden çıkar kiErken gebelik testi daha hassas oluyor ondan dedim belirtilerin varmı peki birde farklı marka dene ama iki tane farklı marka al yap belki test bozuktur herşey olabilir canım