beta hcg kuruma çizgisi

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
yaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir. :(
bu test negatif yani oyyy 2 saat sonra neden çıkar ki bu çizgi yani

Eklentiler

• IMG_8597.webp
    IMG_8597.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_8600.webp
    IMG_8600.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 87
10 dk içinde çıkan çizgi pozitif oluyo diye biliyorum 2 saat sonra olan kuruma çızgisi canım

Benimde böyleydi canım 15 dakka gram çizgi yoktu sonradan 1 saat sonra aynı böyle oldu sonuç pozitif kan testi ver mutlaka reglijn kaç gün geçikti

yaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir. :KK43:
Böylede kuruma çizgisi olmaz yani silik çıkar hayalet gibi bunda bi terslik var bence idrarını 4 saat tut yap yada erken gebelik yap

yaklaşık 3 dakika bekledikten sonra ikinci çizgi belirginleşmezse, sonuç negatif olarak kabul edilir. :KK43:
Böyle kuruma çizgisini de ilk defa gördüm🙈 yarın testi tekrarlayın bence 🙏🏻

Benimde böyleydi canım 15 dakka gram çizgi yoktu sonradan 1 saat sonra aynı böyle oldu sonuç pozitif kan testi ver mutlaka reglijn kaç gün geçikti
ben pcos olduğum için belirli adet günüm yok canım, mesela geçen ay tüp bebek denedim negatif çıktı 23nde adet oldum ilaçla

Böylede kuruma çizgisi olmaz yani silik çıkar hayalet gibi bunda bi terslik var bence idrarını 4 saat tut yap yada erken gebelik yap
acaba testte mi hata var canım ya anlamadım bende vallahi, erken gebelikle bu testlerin ne farkı oluyor canım

sabah ilk idrarla yaptım 10 dk falan bekledim negatif çıktı, akşam eve gittiğimde bakıcam tekrar , ama sanmıyorum canım ya....
Hiç belli olmaz tekrarla bence 🤗 Eğer ki istiyorsan bu gebeliği rabbim sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲

acaba testte mi hata var canım ya anlamadım bende vallahi, erken gebelikle bu testlerin ne farkı oluyor canım
Erken gebelik testi daha hassas oluyor ondan dedim belirtilerin varmı peki birde farklı marka dene ama iki tane farklı marka al yap belki test bozuktur herşey olabilir canım

Erken gebelik testi daha hassas oluyor ondan dedim belirtilerin varmı peki birde farklı marka dene ama iki tane farklı marka al yap belki test bozuktur herşey olabilir canım
aşkım sadece sağ kasık bölgesinde ağrı batma oluyor ama rahatsız etmiyor bir belirti yaşamadım... yok ya negatif bu test... benim anlamadığım kuruma çizgisi neden çıkar ki

Back
X