- Konu Sahibi minmin1410
Pikden bir gün önce falan mı olduğunu gosteriyo canım ya çok endişeliyimPik olmak üzere canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pikden bir gün önce falan mı olduğunu gosteriyo canım ya çok endişeliyimPik olmak üzere canım
Endişelenme canım zaten yumurta 24 saat canlı kalıyor kaçırmazsın istersen şimdi çok sıvı tüketmediysen bidaha yap bakalım yumurtlama olmuş muPikden bir gün önce falan mı olduğunu gosteriyo canım ya çok endişeliyim
merhaba ben 10 eylülde regl oldum suan hala adetim devam etmekte bugün yarın biter gibi ne zaman ovulasyon testine baslamalıyım birde ilk yaptğım günler tek cizgi, cift cizgi ve ikinci cizgi siliklesmeye basladığım zamanı mı değerlendirmem gerek bilgi verebilir misinizYumurtlama donemınde olmadığın ıcın Silik çıkıyor çünkü lh hormonu vücudumuzda hep var . Ama yumurtlama donemınde tavan yapıyor o yüzden de koyulasıyor. Testınde bır sorun yok . Test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes ve her gün aynı saatte yapmaya özen göster . Bu sekılde devam et . Bak adetım 1. Gununden ıtıbaren saydığında 10. Güne geldıgınde benım testım böyle oldu
Merhaba . Tabıkıde .regll ın bıttıgını günden ıtıbaren yapmaya basla canım . Sıkıl çıkacak sonra yavaş yavaş koyulaşmaya başlayacak . Ben sana bırazdan özelden atacam orneklerı . Cızgı koyulasmaya basladıgında degerlendırmeye başla çünkü her an pik olabılır . Her gün aynı saatte yap ve 2 saat önce sıvı alımını kes. Asla ılk ısrarınla yapma net sonuç alamazsın. Mesela ben saat 3 de sıvı alımını kesıyorum 5 de testımı yapıyorum böyle alışkanlık edındım t cızgısı kontrol cızgısı ıle aynı koyulukta yada daha koyu olduğunda bil kı yumurtlama . Adetten sonra 1 gün durup 1 gün ılıskı yasa . Tam koyulaşmaya başladığında her gün degerlendır koyulaştıktan sonra muhtemelen 2 gün koyu devam eder sonra siliklesır . Sılıklestıgı gün çatlama günü oluyor , o günü de degerlendır. Sonra ılıskı serbest kendı ıstedıgın gıbı .merhaba ben 10 eylülde regl oldum suan hala adetim devam etmekte bugün yarın biter gibi ne zaman ovulasyon testine baslamalıyım birde ilk yaptğım günler tek cizgi, cift cizgi ve ikinci cizgi siliklesmeye basladığım zamanı mı değerlendirmem gerek bilgi verebilir misiniz
fotoğrafta kalite düsüyor normalde bir tık daha belirgindiOvulasyon testine dün basladım ve ilk gün böyle yarından itibaren günden güne koyulasma olacak değil mi ilk gün böyle olması normal mi
Eki Görüntüle 3645492
Burda bir tık daha bellimerhaba ben 10 eylülde regl oldum suan hala adetim devam etmekte bugün yarın biter gibi ne zaman ovulasyon testine baslamalıyım birde ilk yaptğım günler tek cizgi, cift cizgi ve ikinci cizgi siliklesmeye basladığım zamanı mı değerlendirmem gerek bilgi verebilir misiniz
21 eylül pik olmuş gibi duruyor hem teste devam et hem ilişkiye derim benimde 20 eylül pik oldu resim ekledim 10.gün silikleşmeye başladığı zaman çatlama olmuşturKızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.
Eki Görüntüle 3646797 Eki Görüntüle 3646822
Çok teşekkür ederiim21 eylül pik olmuş gibi duruyor hem teste devam et hem ilişkiye derim benimde 20 eylül pik oldu resim ekledim 10.gün silikleşmeye başladığı zaman çatlama olmuşturEki Görüntüle 3647365
Ben de yeni test yapmaya başladım ve dört gündür neredeyse bu şekilde benimki de. Siz piki kaçıncı günde gördünüz ?Bu sekılde
Merhaba döngümün 11.ci gününde görmüştüm piki 12.ci gün siliklesmısdıBen de yeni test yapmaya başladım ve dört gündür neredeyse bu şekilde benimki de. Siz piki kaçıncı günde gördünüz ?