beta hcg kuruma çizgisi

ayyy canımmm dua et bana oldum 30 yaşında herkes çocuk muhabbeti açıyor darlandım ... tüp bebeğim negatif çıktı bir iki ay maddi durumu ayarladıktan sonra tekrar denicem
Ederim tabii ki 🙏🏻 isteyen herkes için ediyorum çok zor ve yıpratıcı süreç çok iyi anlıyorum. İnsanların patavatsız yorumlarına ben de maruz kaldım maalesef ama bir gün geçiyor inşallah bebeğin sana sağlıkla gelince hepsi geçmişte kalacak. Hayal kurup bunun için çabalayınca oluyor çok yoruldum zaman zaman pes ettiğim de oldu babam tuttu elimden benim kızım pes edemez sadece dua ile olmaz sen elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra gerisini Allah'a bırakabilirsin kalk ayağa dedi geri toparladım kendimi ama iyi ki çabaladım iyi ki bırakmadım. Bizi sadece bu yoldakiler anlar gerisi hikaye. İnşallah Allah çabalarını çok sağlıklı ve hayırlı bir evlatla mükafatlandırır. 🤲🏻

Ben de 4. tüp bebek denememde pozitifi aldım inşallah senin de yüzün güler rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Canım neden tutmadı tüp bebek ve ne sıkıntın vardı bende düşünüyorum yaptırmayı da ondan soruyorum yanlış anlama rahatsız ettim kusura bakma 😬🌸

Canım neden tutmadı tüp bebek ve ne sıkıntın vardı bende düşünüyorum yaptırmayı da ondan soruyorum yanlış anlama rahatsız ettim kusura bakma 😬🌸
Tabii ki yanlış anlamam🥰 aslında olmaması için çok büyük bir problemimiz yoktu ama etkiliyordu ister istemez. Yumurta rezervimde azalma vardı amh 1'di. Eşimde de varikosel vardı ileri hızlı hareket ve morfoloji düşüktü, ameliyat oldu değerleri düzeldi ama yine de olmadı. En son bir doktor tüp bebeğe yönlendirdi biz de zaten yorulmuştuk o şekilde aşılamayı hiç denemeden direkt tüp bebek denedik. Tüp bebeğin tutmaması da nasipti embriyolar tutmayacak derecede değildi ama ilk 3 denememiz olmadı. En son kalan 2 embriyomuz ile çift transfer yapıldı ikisi tuttu ama biri ile devam ediyoruz. Bu son kalan bebiş nasipmiş bize demek ki 🙏🏻

Üstteki dün yaptğım ve 2 saat sonra kuruma çizgisi çıkan test diğeri ise sabah işe gitmeden yaptım akşam geldim bu şekilde arkadaşlar kuruma çizgisi iki testtede çıkar mı

Eklentiler

• IMG_8625.webp
    IMG_8625.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8624.webp
    IMG_8624.webp
    59 KB · Görüntüleme: 53
Bu test pozitif. Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz. Testi tekrarlayın ya da kan testi yaptırın derim

Kızlar merhaba, 28 ocakta adet olmam lazımdı geciktim 2 test yaptım. Pcos var letu kullandım catlatma iğnesi olmadım ve kimyasal geçirdim. Sizce gebelik var mı? İlkini sabah idrarı ile yapmadım.

Eklentiler

• 1706697360030.webp
    1706697360030.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 34
Back
X