Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 bin çıkmış değerin elbette hamilesin... Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahbenim sat 6aralikti beta degerim 29511.00 cikmis hamilemiyim bilmiyorum doktora daha gitmedim
Geç döllenme olmuş olabilir 2 günde bir kan vererek iki kat artış var mı ona bakmanız gerekirKızlar reglim 5 gün gecikti bugün test yaptırdım bthcg 144 çıktı. Az mı sizce?
Beşinci haftamdayım bugün kan testim 571 çıktı çok mu düşük?[/QUOT
Düşükmüymüş canım ?
Alttan mı baktılar canımBen transferimin 12.gunu yaptirmistim 969.8 cikmisti . Daha da doktor gerek duymadi. 6+3 de bebegi gorduk kalp atisinida duyduk cok kisa
Evet canim. Daha sonrada 7+1 ken tahliller icin devlete gitmistim o da karindan bakti kalp atislarini gordu ama dinletmediAlttan mı baktılar canım
Alttan zararlı değil miEvet canim. Daha sonrada 7+1 ken tahliller icin devlete gitmistim o da karindan bakti kalp atislarini gordu ama dinletmedi
Hayir canim hala bisey olmadigina gore :) degilmis demekki. Ve benim doktorum tup bebek doktoru yani ne olursa olsun o daha iyisini bilir.Alttan zararlı değil mi
Acı oluyor muHayir canim hala bisey olmadigina gore :) degilmis demekki. Ve benim doktorum tup bebek doktoru yani ne olursa olsun o daha iyisini bilir.
Yok canim ne acisi doktor cok itinali davraniyor zatenAcı oluyor mu
Canım benim de 2 aralık sat ama dr cuma günü gittiğimde 4 +5 dedi ultrasonda net olarak gözüktü şekli de çok güzel kesenin dedi ama bebek ve kalp atışı için 30 ocakta çağırdı sen gördünmüİyi günler kızlar
5. Ve 6 . haftalarınızda ki beta değerleriniz kaçtı
16073 iyi bir değer midir sizce ?
Ve bebeklerınızı ne zaman gördünüz ultrasonda
Son satım 2 aralıktı bu arada
Benım yarın kontrolum var canımCanım benim de 2 aralık sat ama dr cuma günü gittiğimde 4 +5 dedi ultrasonda net olarak gözüktü şekli de çok güzel kesenin dedi ama bebek ve kalp atışı için 30 ocakta çağırdı sen gördünmü
Benim de sat a göre 7+3 bugün ama 30 unda gel dedi bana 19 ocakta gitmiştim kese gayet güzel dedi bebek dedim onu daha göremeyiz dediBenım yarın kontrolum var canım
7+3 üm bugun
Doktor normal haftan dedı
6+2 de gittik
Kesem 17 mm di
Senın kac ?
Ama kalbı duyamadık
İnşsllah yarın duyarız
Bebeğiniz ya erkek olacak yada ikizİyi günler kızlar
5. Ve 6 . haftalarınızda ki beta değerleriniz kaçtı
16073 iyi bir değer midir sizce ?
Ve bebeklerınızı ne zaman gördünüz ultrasonda
Son satım 2 aralıktı bu arada
Oktor henğz birşey demedi ama önceliğim sağlık tabi :)Bebeğiniz ya erkek olacak yada ikiz
Benim 5+3 haftalıkken 13797 beta
Oğlum olacak inşşş
Banada o zaman bi arksdaş demişdi çok yüksek erkek bebek eğer ikiz değilse diye
Cinsiyetini öğrenince yazın bana
Sizdede doğru çıkacakmı acaba