evt tebriklerHanımlar adetim 3 gün geçti. Beta hcg 237 ..hamile miyimmm?
benim 4gun gecikmyele 200duYa gerçek mi bu gebelik var yani demi?237 az değil değil mi ? Üç gün gecikmeye dr uma msj attım çatlıcam
Ben 156 ile ogrendim adete 2 kalaYa gerçek mi bu gebelik var yani demi?237 az değil değil mi ? Üç gün gecikmeye dr uma msj attım çatlıcam
Canım tedavi için ikaç felan aldın mı?aldıysan hormon ilaçları da hafif yükseltebiliyor..Kizlar iyi aksamlar pkoyum yumirtlamam duzensiz bazen 50gunde bazen 40gynde adet olutorum bugun 34.gunum beta baktrdim 0.300 cikti sizce sans var mi
Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinizTeşekkür ederim herkese inşallah olumlu sonuç alırım.bu arada ben meryem ana otu içtim bu ay :)
Yok 2 aydir ilac kullanmadim hic sadece inofolic kullaniyorum. Doktorum carsamba bidaha baktir dedi inşallah yukselirCanım tedavi için ikaç felan aldın mı?aldıysan hormon ilaçları da hafif yükseltebiliyor..
Evet hayırlı olsun hamilesin canımHanımlar adetim 3 gün geçti. Beta hcg 237 ..hamile miyimmm?
Ben yumurtlama zamanımda 5-6 gün içtim sabah akşam sadece.Eşimede içirdim sabah akşam.ayetel kürsi okuyum öncelikle rabbimden diledim.inşallah başkalarına da faydalı olurHayırlı olsun bebeğiniz inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinizİki ay önce ben de meryem ana otu denedim o ay yumurtlamam 8gün geç oldu dolayısıyla adetim de gecikti ama sonuç negatifti sonra da tekrarlamadım. Acaba doğru mu yaptım uygulamayı zahmet olmazsa anlatır mısınız
Peki sudan ne zaman çıkardınız bitkiyi? Kimi hamileliği kesinleşince çıkar falan diyo daBen yumurtlama zamanımda 5-6 gün içtim sabah akşam sadece.Eşimede içirdim sabah akşam.ayetel kürsi okuyum öncelikle rabbimden diledim.inşallah başkalarına da faydalı olur
Ohooo maşallah 237Hanımlar adetim 3 gün geçti. Beta hcg 237 ..hamile miyimmm?
Beta çok düşük. Bu betaya göre yüzde yüz hamile değilsiniz. Ancak doktorlar beta ölçümünün en sağlıklı olduğu zamanın adet gecikmesi olduğu zaman olduğunu söylerler. Gecikir ve inşallah hamiş çıkarsınızKizlar iyi aksamlar pkoyum yumirtlamam duzensiz bazen 50gunde bazen 40gynde adet olutorum bugun 34.gunum beta baktrdim 0.300 cikti sizce sans var mi
Amiin inşallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasinBeta çok düşük. Bu betaya göre yüzde yüz hamile değilsiniz. Ancak doktorlar beta ölçümünün en sağlıklı olduğu zamanın adet gecikmesi olduğu zaman olduğunu söylerler. Gecikir ve inşallah hamiş çıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?