- 26 Şubat 2023
- 108
- 50
- 18
- 26
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
-
Googlda avokado gibi besinler yükseltiyormus bukadar komik olan ne ?Taktik maktik yok, bam bam bamşaka bir yana böyle bir taktik yok tabiki de, sağlıklıysa yükselecek değilse yükselmeyecek.
Besinler var yükseltiyormus bende sorman istedim cok mu komik ?Bildiğim bir taktik yok canım sadece bekliyorsunYa da bi taktik varsa bilen bana da söylesin
avakado beta yükseltmez sadece bebeğin gelişimine etkili yani hormon yükselten bir besin yokGooglda avokado gibi besinler yükseltiyormus bukadar komik olan ne ?
ayrıca değerde çok kötü değil ki 2 günde bir artmış 2 katı kadar bekleyin sabırlı olun değere göre belli ki adetiniz geçmemiş bile olabilirKizlar 1 hafta önce 12 di dün 100 olmus dedi doktor beta hcg yükseltmek icin bi taktik varmi ?
Adetim geçti Hamileyim,ama kimyasal gebelikten çok korkuyorum başıma bir defa geldiayrıca değerde çok kötü değil ki 2 günde bir artmış 2 katı kadar bekleyin sabırlı olun değere göre belli ki adetiniz geçmemiş bile olabilir
Sunu okumusdum.avakado beta yükseltmez sadece bebeğin gelişimine etkili yani hormon yükselten bir besin yok
Taktik maktik yok BAM BAM BAMKizlar 1 hafta önce 12 di dün 100 olmus dedi doktor beta hcg yükseltmek icin bi taktik varmi ?
HamileyimTaktik maktik yok BAM BAM BAM
FarkındayımHamileyim
Kimyasal gebelik yasadim bir defa ..Farkındayımama betaya birşey yapamazsın mi
Sağlıklı ise zaten kendisininn yükselmesi lazım sağlıklı değilse siz bir etki yapamazsınız zaten ya da yiyecek içecekle artırmaya çalıştınız diyelim bir anlam ifade etmez. Hayırlısını düşünerek bekleyinKizlar 1 hafta önce 12 di dün 100 olmus dedi doktor beta hcg yükseltmek icin bi taktik varmi ?
Çok geçmiş olsun, avakado, süt, yumurta folikasit içeren sebzeler tüketin Allahın izniyle birşey olmazKimyasal gebelik yasadim bir defa ..
bakalim cok korkuyorumm
Çok geçmiş olsun, avakado, süt, yumurta folikasit içeren sebzeler tüketin Allahın izniyle birşey olmaz
Kimyasal gebelik aslında üzücü olsa bile çok sorun değil sağlıksız bir bebek dünyaya getirip her an bir şey olur mu korkusuyla yaşamaktan vücudumuz bizi koruyor bir nevi. Herkes çocuğu olsun ister ama sağlıksız bir bebekle herkes ilgilenemez ne madden ne manenKimyasal gebelik yasadim bir defa ..
bakalim cok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?