Beta hcg nasıl?

gul_2602

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
70
30
3
25
Merhaba gecikmenin 7.günü beta 21.6 çıktı gecikmenin 9.günü 51.2 çıktı artışı nasıl acaba? Polikistik over var aynı zaman da.

Merhaba gecikmenin 7.günü beta 21.6 çıktı gecikmenin 9.günü 51.2 çıktı artışı nasıl acaba? Polikistik over var aynı zaman da.
Artış iyi.. bende 28 ile öğrendim bir hafta gecikmeyle. Şuanda çok şükür 6 aylık hamileyim hayırlı uğurlu olsun

Pcostan dolayı 20+ günlerde yumurtlamış olabilirsiniz, sabırl beta takibine devam inşallah sağlıkla ilerler

Pcostan dolayı 20+ günlerde yumurtlamış olabilirsiniz, sabırl beta takibine devam inşallah sağlıkla ilerler
2 ay kendime ovulasyon testi yapmıştım hiç pozitif alamamıştım olmuyor diye testi bıraktım ama kesin geç döllenme çünkü hiçbir zaman, zamanında yumurtlamadım hatta diyorum ya 2 ay ovulasyon testinden pozitif bile almadım.Amin, inşallah.

Pcosta ovulasyon testleri çok yanıltıyor lh dalgalanmaları olduğu için, kimyasalsa zaten 3-4 güne belli eder kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…