Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba öncelikle hamile kalmak istemiyorum,ilişkiden 2 hafta sonra regl oldum ama içim rahat etmedi 20 gün sonra beta hcg yaptırdım <1.20 çıktı sonuç kesin midir ?
Merhaba öncelikle hamile kalmak istemiyorum,ilişkiden 2 hafta sonra regl oldum ama içim rahat etmedi 20 gün sonra beta hcg yaptırdım <1.20 çıktı sonuç kesin midir ?
Tamamdır çok teşekkür ederim,evet normal bir şekilde adet oldum fakat bazı yazılarda hamileliğin ilk aylarında da regl olunduğunu okuduğum için içim rahat etmemişti
Tamamdır çok teşekkür ederim,evet normal bir şekilde adet oldum fakat bazı yazılarda hamileliğin ilk aylarında da regl olunduğunu okuduğum için içim rahat etmemişti
Ne bileyim geç döllenme durumu falan varmış kimisi çıkar kimisi çıkmaz diyor doktorların çoğu ilişkiden 2 hafta sonra kesin sonuç verir diyor ama ben emin olamadım psikolojik olarak hamileyim sanki şu an