Beta hcg negatif

Derin11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
76
16
3
29
Merhaba adetim 2 gün gecikti adet olmadan 1 gün önce kan testi verdim ve negatif çıktı kan vermemin sebebi de idrar testinde sonradan çıkan 2. Çizgi. Bu durumda olup da sonradan gebelik öğrenen var mı? Adetim düzenidir şaşmaz en fazla ya 1 gün erken olurum ya da 1 gün geç. 25 günde bir adet görüyorum.

İdrar testinde çıkan 2. Çizgi 10 dakika içerisinde mi çıktı?

Merhaba benim adetim düzenlidir hiç geçmez ama bu ay adetim 5 gün gecikti kan testi verdim ama negatif çıktı böyle durumda olan varmı acaba yada sonradan pozitife dönen oldumu

Birşey soracağım arkadaşlar. Adetim gecikti bugün 7.günüm adetimim geciktiği ilk gün kan verdim 0.100 çıktı 4.gününde 1.20 çıktı sizce artar mı? Lekelenmem iç çamaşırımda oluyor yoğun gelmiyor

Merhaba benim adetim düzenlidir hiç geçmez ama bu ay adetim 5 gün gecikti kan testi verdim ama negatif çıktı böyle durumda olan varmı acaba yada sonradan pozitife dönen oldumu
merhaba var mı bir gelişme benimde adet gecikmesinin birnci günü kan verdim negatif halende olmadım bugün dördüncü günü

merhaba var mı bir gelişme benimde adet gecikmesinin birnci günü kan verdim negatif halende olmadım bugün dördüncü günü

Arttı mı acaba geç gördüm mesajınızı

Ben 10.hününde verdim negatifti gecikmemin . 2 hafta bekledim öyle çıktı geç döllenme olabiliyor yani

Meraba canım ..Benimde adeti 7.gün gecikti ve 2 gün önce erken gebelik testim negatif çıktı ama karnım ağrıyo nerdeyse 2 haftadır adet olamadım hafiften akıntım geliyo hala kasıklarımda gaz sancısı gibi ayrı var kan vermeye gitsemmi düşünüyorum

Adetimin gecikmesinin 5 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı bugün 9 günündeyim hala gelmedi fakat kahverengi lekelenmeler geliyor benim de ilk kan tahlilim 0.120 sonra üç gün sonra tekrar verdim 0.100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…