Beta hcg nin hızlı artışı

Sebu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
150
111
103
Kızlar selamlar. 29 ocakta transferim oldu. Beta degerlerim su sekilde:
6 şubat 98
8 şubat 262
10 şubat 847
Yani bugunku test sonucum 3 kattan fazla artmıs. Bu durum endiselenecek bi sey mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?

Gayet güzel artmış beta bu dönemde hızlı artar zaten sıkıntı yok

6 şubat 98
8 şubat 262
10 şubat 847
Yani bugunku test sonucum 3 kattan fazla artmıs. Bu durum endiselenecek bi sey mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?
Hayir endişelenmeyin her seyin yolunda oldugunu hekiminiz de söylemiştir zaten

6 şubat 98
8 şubat 262
10 şubat 847
Hizli yukselmesi korkulacak bir durum değil aksine yavas yukselirse sikinti bi noktadan snra zaten iki kattan fazla artmaya basliyor

2 subat 44 , 4 subat 107, 8subat 706.acikcasi bende merak ediyorum.ama bildigim kadariyla az artmasi sorun...hizli artip da dogum yapanlari gordum bu sitede

En az 2 kat artması gerekiyor. Fazla artmada herhangi bi sorun yok. Onemli olan 2den az artmamis olmasi. Saglicakla kucağınıza alin insallah

6 şubat 98
8 şubat 262
10 şubat 847
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu sizinki. Ve 6 şubat kaçıncı gününüzdü. Benim 9. Gün değerim 96 çıktı 5. Gün embriyosu. Düşük mü acaba diye korkuyorum.

Merhaba 5.gün embriyosu 6 şubat da transfer gününü saymazsak 8.gündü. düşük degil sizinki masallah güzel. Benimki bu degerlerle ikiz çıktı hatta :)

Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu sizinki. Ve 6 şubat kaçıncı gününüzdü. Benim 9. Gün değerim 96 çıktı 5. Gün embriyosu. Düşük mü acaba diye korkuyorum.
Yukarida cevapladim alıntı yapamamisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…