Beta hcg normal mi

karsubal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
242
104
18
26
Kızlar ben 6.71 ile öğrendim 5 haftalık oldu 2119 beta normal mi? Kese görünür mü sizce perşembe gününe randevu aldım. Bir de kalbi ne zaman duyuluyor tahmini çok heyecanlıyım yardım edinnn

Kızlar ben 6.71 ile öğrendim 5 haftalık oldu 2119 beta normal mi? Kese görünür mü sizce perşembe gününe randevu aldım. Bir de kalbi ne zaman duyuluyor tahmini çok heyecanlıyım yardım edinnn
Adete kac fun vardı öğrendiginizde

Merhaba kaç günde 2119 oldu ben dün kan verdim 118 çıktı

Ben cuma verdim 25 çıktı cumartesi verdim 118 çıktı ama farklı hastanelerdi bu kadar hızlı artış normal mi siizin nasıl ilerledi acaba birde regl olacak gibi sancınız oldu mu
Evet ya her an regl olacak gibiydim hatta hala arada öyle ağrıyor yükseliş normal bazen benimki de 3 katı şeklinde arttı ama ben 2 günde bir vermiyorum çünkü zor geliyor sürekli kanama olmadığı için her şey yolunda baktım kese görmeye gidicem inşallah

Evet ya her an regl olacak gibiydim hatta hala arada öyle ağrıyor yükseliş normal bazen benimki de 3 katı şeklinde arttı ama ben 2 günde bir vermiyorum çünkü zor geliyor sürekli kanama olmadığı için her şey yolunda baktım kese görmeye gidicem inşallah
Valla rahatladım teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi şekilde görürüz keseyide

Valla rahatladım teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi şekilde görürüz
İnşallah sizin bebiş de sağlıkla dünyaya gelir benim de tedirginliğim çoktu ama zamanla rahatladım
bende bikaç haftaya rahatlarım inşallah yeni öğrenince stres çok oluyor

Vajinal kesin görünür ama karından da görünür gibi geldi bana. Sonuçta perşembeye kadar da artıcak beta. Benimki de 4000 olmuş yarın 5 hafta oluyor tam. Birlikte öprenmiştik sanırım yakın zamanlardı 😍😍🫠 inşallah sağlıkla ilerleriz

Vajinal kesin görünür ama karından da görünür gibi geldi bana. Sonuçta perşembeye kadar da artıcak beta. Benimki de 4000 olmuş yarın 5 hafta oluyor tam. Birlikte öprenmiştik sanırım yakın zamanlardı 😍😍🫠 inşallah sağlıkla ilerleriz
Eveet hatırladım ay çok sevindim 😍 hangi şehirdesiniz bu arada hastane fikri için soruyorum da

Eveet hatırladım ay çok sevindim 😍 hangi şehirdesiniz bu arada hastane fikri için soruyorum da
Kocaelideyim ben ☺️ şehir hastanesine gidicem randevu aldım. Bakalım inşallah iyi geçer biraz süreci şehir hastanesinde geçirmek istiyorum. Siz neredesiniz

Kocarlideyim ben ☺️ şehir hastanesine gidicem randevu aldım. Bakalım inşallah iyi geçer biraz süreci şehir hastanesinde geçirmek istiyorum. Siz neredesiniz
Ben Ankaradayım Gazi üniversitesinden aldım randevuyu. Süreç çok yakın haberleşelim her konuda bence 😍

Back
X