Çok çok düşük değeriniz yok gibi görünüyor ama geç döllenme olduysa daha adetinize çokmuş yükselebilir adet gününüzde tekrar verin normalde iki günde iki kat artıyor hcg ona göre takip edebilirsinizİlişkimden 5 gün sonra şüphem olduğu için beta hcg testi yaptırdım bu arada reglime 5 gün vardı beta hcg oranım 3.0 çıktı olası bir gebelik durumu var mıdır bunun için ne yapmak gerekir yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
7 yıl kadar doğum kontrol hapı düzenli kullanılmadığında hiç bir etkisi yok yani iki gün kullanıp bırakmanız gebeliği engellemez pcos gebelik olmasını zorlaştırıyor ama engel değil bende de pcos var 4 ay önce kendiliğimden gebe kaldımPcos’um var ve 2 gün doğum kontrol hapı kullandım ilişkiden yaklaşık 15 gün önce bunlar engelleyebilir mi?
Gebe kaldıysanız şu an için üzgünüm ama bişey yapamazsınız ilişkiden hemen sonra ertesi gün hapı kullanabilirdiniz ama üstünden baya geçmiş şu an gebelik yok görünüyor adetinize 5gün kalmış olsaydı çıkardı ama sanırım istemediğiniz bi gebelik o yüzden garantiye alın adetinize yakın bi kan daha verinŞuan gebe kalmamak için ne yapmam gerekir bilginiz var mi acaba çok yardımcı olursunuz lütfen
2 gün sonra kan verdiğinizde değeriniz 6 çıkarsa gebelik var demektirPcos’um var ve 2 gün doğum kontrol hapı kullandım ilişkiden yaklaşık 15 gün önce bunlar engelleyebilir mi?
Cumartesi günleri şehir hastanesinde kan veriliyor mu ve sonucu ne zaman çıkıyor acaba ?Gebe kaldıysanız şu an için üzgünüm ama bişey yapamazsınız ilişkiden hemen sonra ertesi gün hapı kullanabilirdiniz ama üstünden baya geçmiş şu an gebelik yok görünüyor adetinize 5gün kalmış olsaydı çıkardı ama sanırım istemediğiniz bi gebelik o yüzden garantiye alın adetinize yakın bi kan daha verin
2 gün sonrası cumartesi günü oluyor ve sağlık ocağı kapalı şehir hastanelerinde kan verebilir miyim? Verirsem sonuç ne zaman çıkar2 gün sonra kan verdiğinizde değeriniz 6 çıkarsa gebelik var demektir
İnanın onu bilmiyorum acilde alınıyor ama acil olarak algılanır mı alırlar mı bilmiyorumCumartesi günleri şehir hastanesinde kan veriliyor mu ve sonucu ne zaman çıkıyor acaba ?
Şehir hastanesinde verseniz 3 4 saate çıkar yâda isterseniz özele gidip sadece beta hcg baktırabilir miyim derseniz 300 400 tl ye yapıyorlar işlemi 1 saatte öıkıyor2 gün sonrası cumartesi günü oluyor ve sağlık ocağı kapalı şehir hastanelerinde kan verebilir miyim? Verirsem sonuç ne zaman çıkar
Ama gebeliği istemiyormuş konu sahibi erken teşhis edilmesi onun yararına olacaktırKan verseniz ne olacak ki düşük bir değer çıkacak yine yorum yapılamaz. Regl tarihinizin gecikmesini beklemenizi öneririm.
Erken teşhis edilse bile kimyasal gebelik ihtimaline karşı 1000-1500 olmadan işlem yapılamıyor zaten o yüzden erken öğrenmesi de çok bişey değiştirmeyecektir yine bekleyecek ne yazık kiAma gebeliği istemiyormuş konu sahibi erken teşhis edilmesi onun yararına olacaktır
Bilemedim ki belki düşük ilacı verirler diye düşündüm benErken teşhis edilse bile kimyasal gebelik ihtimaline karşı 1000-1500 olmadan işlem yapılamıyor zaten o yüzden erken öğrenmesi de çok bişey değiştirmeyecektir yine bekleyecek ne yazık ki
Düşük ilacının etki oranı %de kaçtır acabaBilemedim ki belki düşük ilacı verirler diye düşündüm ben
Onu bilmiyorum dediğiniz gibiyse daha mantıklıymışBilemedim ki belki düşük ilacı verirler diye düşündüm ben
Düşük ilacı dediğiniz şey yasak değil mi? Piyasada var olmayan sadece karaborsada olan bir ilaç o. Öyle bir şey yapılıyorsa da ancak ve ancak anne adayının hayatı tehlikesi varsa yapılır bir hastanede. Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Konu sahibi mecbur adet gecikmesini bekleyecek, şu an için kimse bir şey yapamaz. Gerekirse kürtaj olacak yapacak bir şey yok.Bilemedim ki belki düşük ilacı verirler diye düşündüm ben
Merhabalar benim ilk gebeliğim sağlıksızdı ve doktor bana düşük ilacı verdiDüşük ilacı dediğiniz şey yasak değil mi? Piyasada var olmayan sadece karaborsada olan bir ilaç o. Öyle bir şey yapılıyorsa da ancak ve ancak anne adayının hayatı tehlikesi varsa yapılır bir hastanede. Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Konu sahibi mecbur adet gecikmesini bekleyecek, şu an için kimse bir şey yapamaz. Gerekirse kürtaj olacak yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?