Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar dün yaptırdım hamilesin dedi ultarsonda gözükmedi kese oluşmamış 4 hafta 5 günlük dedi. Referansima bakarmisiniz anlayan varmı ne demek 3. Hafta yazıyor
Hanımlar dün yaptırdım hamilesin dedi ultarsonda gözükmedi kese oluşmamış 4 hafta 5 günlük dedi. Referansima bakarmisiniz anlayan varmı ne demek 3. Hafta yazıyor
Zaten şu an gözükmez 5+ larda kese gözükür 6+ larda bebek ve kalp atışı duyulur o üç başka 3 haftalıkken olacak değerleri gösteriyor altındakiler de 4 ve 5 haftalıkken olacak degerler büyük ihtimalle siz iki gün sonra tekrar kan verin bence artışa bakın iki kat artması lazım şu anki.sonuctan
Zaten şu an gözükmez 5+ larda kese gözükür 6+ larda bebek ve kalp atışı duyulur o üç başka 3 haftalıkken olacak değerleri gösteriyor altındakiler de 4 ve 5 haftalıkken olacak degerler büyük ihtimalle siz iki gün sonra tekrar kan verin bence artışa bakın iki kat artması lazım şu anki.sonuc