Beta HCG referans nasıl olmali

Gizemavsar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
146
121
18
29
Osmaniye
Hanımlar dün yaptırdım hamilesin dedi ultarsonda gözükmedi kese oluşmamış 4 hafta 5 günlük dedi. Referansima bakarmisiniz anlayan varmı ne demek 3. Hafta yazıyor

Eklentiler

• IMG20220727193142.webp
    IMG20220727193142.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 56
Hanımlar dün yaptırdım hamilesin dedi ultarsonda gözükmedi kese oluşmamış 4 hafta 5 günlük dedi. Referansima bakarmisiniz anlayan varmı ne demek 3. Hafta yazıyor
Diğeriniz gayet güzel ama kesenin gözükmesi için 1000 değer üstü olacak haftaya görürsünüz hayırlı olsun🙏🏻🥰

Zaten şu an gözükmez 5+ larda kese gözükür 6+ larda bebek ve kalp atışı duyulur o üç başka 3 haftalıkken olacak değerleri gösteriyor altındakiler de 4 ve 5 haftalıkken olacak degerler büyük ihtimalle siz iki gün sonra tekrar kan verin bence artışa bakın iki kat artması lazım şu anki.sonuctan

Zaten şu an gözükmez 5+ larda kese gözükür 6+ larda bebek ve kalp atışı duyulur o üç başka 3 haftalıkken olacak değerleri gösteriyor altındakiler de 4 ve 5 haftalıkken olacak degerler büyük ihtimalle siz iki gün sonra tekrar kan verin bence artışa bakın iki kat artması lazım şu anki.sonuc
Bundan sonra bakalim yarın kan vermek istiyorum eğer erken kalkarsam

Back
X