beta hcg sabit

hamileadayianne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
1
2
1
26
arkadaşlar merhaba iki aydır beta hcg m sabit çıkıyor hep 2.39 çıkıyor bir hafta önce doktora gittğimde 2 3 tane yumurtamın çatladığını 5 6 gün sonra gebelik olabileceğini söyledi fakat dün ki beta hcgm yime 2.39 çıktı başına böyle bişey gelen var mı acaba yada önümüzdeki haftalarda gebelik olabilir mi folik asit kullanıyorum şuanda

Merhaba canım ben de beta baktırdığımda hep 1.20, 2, 3 görürüm mesela hiç sıfırlı değerleri görmedim burda okuduğumda 0, 0,1 çıkan çok var o yüzden bünyeye göre değişiyor sanırım bir de adet dömemimde 3.29 çıkmıştı benim acaba adete yakın mı baktırdın hep

Laboratuvar a göre farklılık gösterir. Bazı hastanelerde negatif referansı <0.01 bazıları <1.2 başka hastane de yaptırsanız muhtemelen farklı bir sonuçla karşılaşabilirsiniz

Benim de her seferinde 2.39 çıkıyor ve gebelik yok. Sadece bir kere 0.100 gibi bir sonuç çıktı. Herhalde bazı hastanelerde negatif olma durumunda referans değerini bu şekilde yazıyorlar. Her defasında gebelik belirtileri ile umutla kan verip hüsrana uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…