Beta hcg sata gore mi belirleniyor?

Allah bagıslasın maşallah kuzuma rabbim saglıklı uzun omur versin inşallah annesi. Kese 1000lerde gornuyo diye okumuştum yarın doktora sorucAm bakalım ne dicek sonucumu yazarım hayırlısı diyorum hep
Amin inşallah çok teşekkür ederiz. Aynen hayırlısı. Usg cihazının kalitesi burada devreye giriyor. Cihaz ne kadar iyi ise kese de kalp atışı da o kadar hızlı görünüyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Mutlu haberlerinizi alacağımıza inanıyorum ben. Allah büyük ol der olur.

Burada ozel bi hastaneden randevu aldım benim içime de ne yalan solim kotu bişi dogmuyo ama nasip işte yarın yazıcam muhakkak:)

MERHABa bugun kontrole gittim ama doktor hic bişey goremedi carsamba bida gitcem dış gebelik olablr dedi ama deerlerim duzenli artyo dedim tekrar bakıcak dua edin lütfen bana

MERHABa bugun kontrole gittim ama doktor hic bişey goremedi carsamba bida gitcem dış gebelik olablr dedi ama deerlerim duzenli artyo dedim tekrar bakıcak dua edin lütfen bana
Bu kadar olur şimdi size bakmak için açmıştım forumu. Cuma gününe kadar bekleyin bence gitmeyin. Ayrıca dış gebelik olduğunu hiç sanmıyorum. Boş gebelik bişe daha fazla ihtimal dahilinde. Değerlerinizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Ben yerinizde olsam Cuma da ayni doktora giderim yine göremezse haftaya farklı bir doktora gider ona göre karar veririm. Çok dua edeceğim inşallah yanılmıştır ama lütfen karar vermekte acele etmeyin

Carsamba tekrar kontrol edelim olmazsa betaya bida bakalım dedi dış gebelik olması daha kotu inş ole bsy yoktur

Carsamba tekrar kontrol edelim olmazsa betaya bida bakalım dedi dış gebelik olması daha kotu inş ole bsy yoktur
Rahat olun bence ne dış gebelik ne de boş gebelik. Hatta size iyi bir örnek olmayacak ama ikinci gebeliğimde doktora gittim doktor hiçbişey göremedi. Daha erken bikaç gün sonra gel dedi. Gittim. Burda bir karartı var ama keseye de benzemiyor dedi. Bikaç gün sonra gel yine gittim. Kese var yolk sac var ama fetüs Yok dedi boş gebelik kürtaj dedi. Sonra durdu bir karartı var fetüs olabilir ama emin olamadım ama kalp atışı Yok dedi. Sonra bende başka hastaneye gittim. Doktor şöyle baktı kese 8 hafta bebek 6 haftada kalmış kalp atışı Yok dedi. Hiçbir doktora direk güvenmeyin. Betaya daha bugün tekrar bakmalıydı o kadar şüpheye düştüyse. Moralinizi bozmayın.

Allah bagıslasın maşallah kuzuma rabbim saglıklı uzun omur versin inşallah annesi. Kese 1000lerde gornuyo diye okumuştum yarın doktora sorucAm bakalım ne dicek sonucumu yazarım hayırlısı diyorum hep
benim kese 1100 ken gorunmedi

Bugun tekrar kan versem mi acaba bilemedm

Bugun tekrar kan versem mi acaba bilemedm
İçiniz rahat edecekse baktırın bence. Gelişmeye devam ediyor mu görürsünüz. Artması kesin sağlıklı demek değil ama en azından düzgün artıyorsa dış gebelik olmadığından emin olursunuz

3113.06 cıkmış sonucum evet içim rahat etsin diye baktırdım umarım dış gebelik değildir

3113.06 cıkmış sonucum evet içim rahat etsin diye baktırdım umarım dış gebelik değildir
Bu sonuca göre dış gebelik varsa literatüre geçebilirsiniz. Maşallah diyeyim. Çok güzel katlanmış. Kesinlikle içinizi ferah tutun. Ve bence Cuma'ya kadar kontrole gitmeyin. Tabiki karar sizin ama dış gebelik bu değerle çok imkansız bence. Keseyi bile görememiş kese olmasa hcg yükselemez.

Bende su sekilde dusunuyorum dış gbelik olsaydı bu deger cok dusuk olmalıydı dusuk dusuk artmalıydı yada azalmalıydı dunden beridir bu konuyu arastryorum catlarım yarın gtmezsem:)) keseyi gorur bu sefer diye dusunuyorum olmazsa doktoru değiştiricem

O da doğru haklısınız :) artık görmeli zaten keseyi. Vajinal baktı dimi bu arada? Karından bu haftalarda görünmesi zor çünkü. Hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.

O da doğru haklısınız :) artık görmeli zaten keseyi. Vajinal baktı dimi bu arada? Karından bu haftalarda görünmesi zor çünkü. Hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah.
Hem alttan baktı hem karından baktı alttan bakınca tahimde sadece buyuk yumurta var dedi bende cok anlamadım acıkcası yarınd etaylı sorucam yumurta tehlkeli mi dedim hayır dedi herkeste olur dedi

Hem alttan baktı hem karından baktı alttan bakınca tahimde sadece buyuk yumurta var dedi bende cok anlamadım acıkcası yarınd etaylı sorucam yumurta tehlkeli mi dedim hayır dedi herkeste olur dedi
Bence keseyi yumurtaya benzetmişhcg yükselirken yumurta orada ne arasın. Kafamda deli sorular. Kist miyom falan dese bir derece derim de yumurta var ne demek. İlk defa duydum. Bence de aklınızdaki herşeyi sorun. Mantıklı cevap alamazsanız hemen yeni bir doktor arayışına girin.

bende anlamadm catlamamış yumurta dedi sonra ikiz mi acaba dedi sonra tuvaletine sıkış dedi deli gibi su içtim:) baktı yşne goremedi carsamba gel dedi vala kafanı karıstrdı

bende anlamadm catlamamış yumurta dedi sonra ikiz mi acaba dedi sonra tuvaletine sıkış dedi deli gibi su içtim:) baktı yşne goremedi carsamba gel dedi vala kafanı karıstrdı
Tam tersi yalnız aklınızda olsun vajinal bakarken sıkışmamış olmalısınız net görünmez. Bu haftalarda zaten karından bakılmıyor mantıksız çünkü. 5 haftalık gebesiniz tahminimce. Ben 7 haftalıkken bile vajinal usg olmuştu. Çatlamamış yumurta kist olmuş oluyor da o zaman hcg niye yükselsin. Bilemedim. Doktor vardır bildiği inşallah.

Bende karından bakmasına ve idrar sıkıltırmasına anlam veremedim acıkcası yarın hepsni sorayım

Kendi doktorum cok kucuk kese gordu ama emin olmak için pzt gel dedi bende dayanamadm baska bi ozele gittim 5 haftalık keseyi gordu karnımdan boş genelik değilse iki haftaya kalp atısını duyablrsn dedi hayırlsıı cok sukur dış gebelik değil en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…