• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Sonradan Yüseklen Var mı Acill

ballisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
3
0
1
27
Kızlar merhaba reglimden 6 gün önce beta testi yaptırdım 1.20 çıktı ama bu ay kendimi tuhaf hissediyorum regl günüm daha gelmedi böyle düşük çıkıp sonradan yükselen oldu mu ?

Kızlar merhaba reglimden 6 gün önce beta testi yaptırdım 1.20 çıktı ama bu ay kendimi tuhaf hissediyorum regl günüm daha gelmedi böyle düşük çıkıp sonradan yükselen oldu mu ?
6 gün öncesinden kan vermek çok erken değil mi 6 gün geçseydi daha net sonuç alirdin kuzum

Adetiniz geçmediği sürece kan vermeyin. 3 gün gece kan vermeye gittim doktor benle dalga geçti resmen. 5 güne kadar gecikmesi normal dedi. Fakat testlerde yakalamıştım zaten.

Benimde 4 gun kala negatif cikti su an gecikmenin 3.gunundeyim bende merak ediyorum pozitife doner mi diye testlerimde net bir sey yok

5. Gün embriyo ile transfer yapıldı 7. Günüm de test sonucum 1.48 çıktı bu şekilde olup sonucu yükselen var mı acaba tahlili erken yaptirdim 6 sinda yaptırmam gerekiyordu.

5. Gün embriyo ile transfer yapıldı 7. Günüm de test sonucum 1.48 çıktı bu şekilde olup sonucu yükselen var mı acaba tahlili erken yaptirdim 6 sinda yaptırmam gerekiyordu.
Canım o varsa kendi yukselir zaten ben adetim gecikti kan verdim 200 çıktı bir hafta sonra ultrasonda görebilecek kadar yükselmişti

Back
X