Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer yükselmiş 5 üstü gebelik demek. Çok erken öğrenmişsiniz değere göre adetinize daha var mı ?Merhabalar dün kan testi verdim beta hcg 4.55 çıkmıştı bugün tekrar verdim teste silik gözüküyordu tekrar yapmak istedik kan testi 6.54 çıktı sizce hamilemiyimdir durumu kağıtta (Y) olarak yazıyordu hamilemiyimdir
Dün olmam gerekiyorduDeğer yükselmiş 5 üstü gebelik demek. Çok erken öğrenmişsiniz değere göre adetinize daha var mı ?
Anladım. 2 günde bir testi tekrarla. İnşallah gebesindirAdetim dün olması gerekiyordu
İnşallahİnşallah daha da yükselir
İnşallah cok teşekkür ederimAnladım. 2 günde bir testi tekrarla. İnşallah gebesindir![]()
tekrar kan verdiniz miMerhabalar dün kan testi verdim beta hcg 4.55 çıkmıştı bugün tekrar verdim teste silik gözüküyordu tekrar yapmak istedik kan testi 6.54 çıktı sizce hamilemiyimdir durumu kağıtta (Y) olarak yazıyordu hamilemiyimdir
Yarın sabah vericemtekrar kan verdiniz mi
Merhaba benim de regl 1 gün kala kan testi verdim 3.4 çıktı hamile miyimdir ?Merhabalar dün kan testi verdim beta hcg 4.55 çıkmıştı bugün tekrar verdim teste silik gözüküyordu tekrar yapmak istedik kan testi 6.54 çıktı sizce hamilemiyimdir durumu kağıtta (Y) olarak yazıyordu hamilemiyimdir
Ben de bugün kan verdim adetime 5 gün var değer 0 çıktı. Tamamen yok demek değil mi ilişkiden 9 gün sonra su an.Burda gebelik değeri yok ki Allah Allah bekleyin bakalım belki sonradan çıkar öğleden sonra