Beta hcg sonuç

mlmlpllll

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
23
6
6
29
Merhabalar dün kan testi verdim beta hcg 4.55 çıkmıştı bugün tekrar verdim teste silik gözüküyordu tekrar yapmak istedik kan testi 6.54 çıktı sizce hamilemiyimdir durumu kağıtta (Y) olarak yazıyordu hamilemiyimdir

Yükselme olmus eğer gebelik vardıysa bile çok başında yakaladın demek

Değer yükselmiş 5 üstü gebelik demek. Çok erken öğrenmişsiniz değere göre adetinize daha var mı ?

tekrar kan verdiniz mi

Gün aşırı kan vermeye devam etmeniz lazım. Gün aşırı x2 kadar değer artışı olur nornal gebelik ise

Merhabalar
Reglime 6 gün kala erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördüm reglime 4 gün kala kan tahlili verdim 149 çıktı… reglime 2 gün kala verdiğim kan tahlili 420 çıktı bugün regl günüm test vermedim artışı görünce, sizce artışın fazla olması tehlikeli mi?

Merhaba benim de regl 1 gün kala kan testi verdim 3.4 çıktı hamile miyimdir ?

Merhaba gebelik için dün doktora gittim gebelik icin kan tahlili vermek istiyorum dedim bugun sabah 7 de uyandım fakat tek birsey çıkmış hic birşey anlamadım bekledim çıkar diye çıkmadı sizce ne yapmaliyim

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-29-09-43-58-909_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 294
Burda gebelik değeri yok ki Allah Allah bekleyin bakalım belki sonradan çıkar öğleden sonra

merhaba benimde adetime bir hafta kalasıya yerleşme kanaması gibi bir kanama gördüm ve adetime 3gün kalasıya beta hcg yaptım sonuç 0.141 çıkdı referans degeri de 0.5-5 çıkdı sizce gebelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…