- 28 Aralık 2024
- 3
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi Yasemin Sungur
-
Doktorun doğru söylüyor betanın artma seviyesine bakmak gerekiyorMerhaba herkese iyi günler
24 aralıkta beta hcg testi yaptırdığımda sonucum 5.78 çıkmıştı
Bugün (28 Aralık) yaptırdığım testte sonucum 183 çıktı
Adet günüm normalde bugün fakat halen başlamadı
Acil doktoru 183 sonucu için bişey diyemem belli değil 5-10 gün sonra bakmak lazım dedi fakat çok ilgisiz bir hekimdi güvenemedim. Sizce bu sonuç pozitif midir? Eki Görüntüle 3527986
Hamilesiniz tebrik ederimMerhaba herkese iyi günler
24 aralıkta beta hcg testi yaptırdığımda sonucum 5.78 çıkmıştı
Bugün (28 Aralık) yaptırdığım testte sonucum 183 çıktı
Adet günüm normalde bugün fakat halen başlamadı
Acil doktoru 183 sonucu için bişey diyemem belli değil 5-10 gün sonra bakmak lazım dedi fakat çok ilgisiz bir hekimdi güvenemedim. Sizce bu sonuç pozitif midir? Eki Görüntüle 3527986
Çok teşekkür ederimhamilesiniz tebrik ederim belirtileriniz nelerdi ne zaman basladi
Benim de kan tahlili 28 çıktı düşmez dimi adete 1 hafta varÇok teşekkür ederimAçıkçası neredeyse hiç belirti olmadı sadece planlı bi gebelik olduğu için sürekli test yapıyordum ilk kan testimi verdiğimde 5.78 çıkınca üzülmüştüm fakat dün erken gebelik testi yaptığımda 2. Çizgi silik bir şekilde gözüktü bundan dolayı bugün tekrar kan testi verdim ve sonuç 183 çıktı
Benim beta HCG 5.0 çıktı acaba hamilemiyim doktor haftaya tekrar gel dedi bana da yardımcı olursanız sevinirimHamilesiniz tebrik ederim2 günde bir kan verin iki katı artıyorsa sağlıklı Gebeliktir korkmayın
Kaç gün gecikti regliniz.Benim beta HCG 5.0 çıktı acaba hamilemiyim doktor haftaya tekrar gel dedi bana da yardımcı olursanız sevinirim
5 ve üzeri gebelik var demektir iki günde bir kan tahlili yaptırın sağlıklı mı değilmi bakılsın tebriklerBenim beta HCG 5.0 çıktı acaba hamilemiyim doktor haftaya tekrar gel dedi bana da yardımcı olursanız sevinirim
Gec döllenmedir. Neden olmasin.2 gun sonra yine kan ver. Insallah gebesindirMerhaba kızlar benimde betam hep 2 gelirdi bugün verdim 5 gelmiş sizce bi gebelik oluşurmu artar mı
<5 yazdığı için negatif demiş bi çok kişi ama artarmı onu merak ettim 10 gün gün falan var adet olmamaGec döllenmedir. Neden olmasin.2 gun sonra yine kan ver. Insallah gebesindir
Yeni döllenme olabilir.ben forumlarda 2 bile görüp artik hamile olanları okudum.hersey nasip kismet bence 2 gün sonra tekrar baktır derim<5 yazdığı için negatif demiş bi çok kişi ama artarmı onu merak ettim 10 gün gün falan var adet olmama
VarMerhabaler. Benim tüp bebek 4. Deneme ve ilk defa bu çizgileri gördüm. Transferin 3. Cü günü ilk testi yaptım çıkmadı dedim daha erken. Sonra pazartesi bidaha yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Sonra hergün bi tane bugün cumartesi 10. Gün de bi kere de erken yapayım dedim onda da böyle. Sizce gebelik var mı. Pazartesi kan vereceğim. Doktorum net olması gerekiyor dedi ama pozitif dedi. Kana da iki günde bakılmalı dedi. Szice var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?