- 18 Ekim 2023
- 8
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi denizserinligi
-
Öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin.5 den küçük her değer negatifdiru sebeple supheye düşecek bi durum yok negatif sonuclaniz.Merhaba ben kanser hastasiyim bu yuzden hamile kalmam yasak korunmasiz iliskiye girmiyorum. 8 eylülde eşimle maalesef şüpheli bir cinsel iliski yaşadım 12 saat geçmeden ertesi gun hapi aldim. Beta hcg sonuclari: 18 eylül 0.100 / 5 ekim 0.200 / 14 ekim 0.29 / 1 kasim 0.200 / ve son olarak 9 kasim <1 olarak çıktı. Psikolojim çok bozuk aşırı kafaya taktım. Bu yüzden mide bulantilari yaşıyorum. Ben kesin ve net hamile değilim değil mi? Bunu duymak istiyorum. En son sonuç <1 çıkınca bile korktum. Bu değer 1 den kucuk mu demek eğer 1 çıktıysa son sonucum olan1 kasımdan itibaren yükseldi mi demek? Beni aydınlatır mısınız? Şimdiden çok teşekkürler. Korkudan asla bir daha cinsel iliski de yaşamadım.
Merhaba sonucunuz nedir benimde 0.200 çıktı bugünMerhaba bir sorum olacaktı.
8 Aralık ta adet oldum bu ay adetim geçti normalde aynı tarihlerde olur adet gecikmem olmazdı . Bunun üzerine adetim 3 gün geçince test yaptım çift çizgi çıktı gidip kan verdim de değer 0.200 çıktı bugun tam 1 hafta oldu hala adet olmadım adet belirtilerim de yok sadece kaşıklarimda ara ara batma gibi ağrı oluyor. Geç döllenme olabilir denildi acaba böyle birşey olup tekrar yükselme durumu varmıdır ?
0.200 negatif gebelik yok demektirMerhaba sonucunuz nedir benimde 0.200 çıktı bugün
Benim 2.86 çıktı çok ilginç bir sonuç. Şuan bir kızım var onu 2.5 la öğrenmiştim geç döllenme ile o yüzden bu değerler beni heyecanlandırıyor0.200 negatif gebelik yok demektir
2.86 riskli ama 0.200 negatif canım ilk bebeğini kaçıncı günde öğrenmiştin canım kaç günlük bir değer yani 2.5Benim 2.86 çıktı çok ilginç bir sonuç. Şuan bir kızım var onu 2.5 la öğrenmiştim geç döllenme ile o yüzden bu değerler beni heyecanlandırıyor
Adetim 8 gün geçmişti 2.5 su doktor negatif dedi söktürücü verdi içmedim tabi. Devlete gittim 7 gün sonra yani adetimin gecikmesi 15 gün felandı değer 25 di :) sonra kızım doğdu sapa sağlam şuan 4 yaşında2.86 riskli ama 0.200 negatif canım ilk bebeğini kaçıncı günde öğrenmiştin canım kaç günlük bir değer yani 2.5
3 ay deneme sonucu kızıma kavuştum o 3 ay ne kadar zordu benim için. O yüzden hamile kalmak isteyen anne adaylarını o kadar iyi anlıyorumki. Bir doğum yapmış biri olarak bile , ikincisinde negatifi görünce çok üzülüyorum. Allah sizede güzelmi güzel bir kız evlat nasip etsinAy maşallah canım ya benim de reglim 7 güm gecikti 2 gün önce kanda negatif geldi ama bir umut bekliyorum işte inşallah gelmezse 1 hafta sonra tekrar kan vericem inşallah senin gibi olurum ve bir kızım olur
Amin canım inşallah bizimde bu 3.denemimiz dediğin gibi zor oluyor bakalım inşallah her şey güzel olacak3 ay deneme sonucu kızıma kavuştum o 3 ay ne kadar zordu benim için. O yüzden hamile kalmak isteyen anne adaylarını o kadar iyi anlıyorumki. Bir doğum yapmış biri olarak bile , ikincisinde negatifi görünce çok üzülüyorum. Allah sizede güzelmi güzel bir kız evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?