Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel görünüyor canımselam canlar dondurulmuş 5. gün embriyosu
5. gün kan testi beta hcg 12
7.gün kan testi beta hcg 55.6
9.gün kan testi beta hcg 130.9
NASIL KIZLAR ARTIŞŞ???
pazar günü test günüm bakalım kaç çıkacak :)güzel görünüyor canım
Gayet guzel yukselmis.selam canlar dondurulmuş 5. gün embriyosu
NASIL KIZLAR ARTIŞŞ???
Gayet iyi sonuçlarınız önemli olan artışselam canlar dondurulmuş 5. gün embriyosu
NASIL KIZLAR ARTIŞŞ???
pazar günü tahmini beta kaç gibi çıkması lazım canımGayet guzel yukselmis.
çok teşekkür ediyorum Allahın izni ile hep böyle devam eder, pazar günü asıl test günüm , sizce kaç çıkması gerekGayet iyi sonuçlarınız önemli olan artış
Iki gune bir en az %60 artis beklenir. Ona gore hesap edersiniz.pazar günü tahmini beta kaç gibi çıkması lazım canım
çok teşekkür ediyorummm :)Artışınız iyi görünüyor, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım kaç haftalık olduğu beta hcg değerine göre değil ultrasona göre hesaplanıyor.
Efendim benimkide dün 10 çıktı ne demek nasıl oluyor bana anlatirmisinizgüzel görünüyor canım
gebelik var ama henüz çok yeniEfendim benimkide dün 10 çıktı ne demek nasıl oluyor bana anlatirmisiniz
Var degilmi efendim Allah razı olsun sizden çok mutlu oldumgebelik var ama henüz çok yeni
ben bir şey yapmadım ki rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinVar degilmi efendim Allah razı olsun sizden çok mutlu oldum
ben bir şey yapmadım ki rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
o sizin değeriniz değil yalnızca refarns aralığı hastanenin gebe kabul ettiği değer eğer olsaydı 10 ve üzeri çıkması gerekirdiEfendim referans aralogim 10 çıktı degerim 2 mılu doktor yok dedi Allah'ım cdddimi genede test yapalım dedi