BETA hcg sonuçlarım

benim son adet tarihim 14 ekim 6 gün gecti olmadım hala 2 gün önce kan testi yaptım 3.36 cıktı yarın yeniden test yaptırmalımıyım acaba

Benimdr hic bir zaman iki katina cikmadi..
iki gun icinde 36 dan 40 a cikti sadece 4 sayi sonrasindada hic iki.katina cikmadi..

Kimyasal ve dis gebelik dediler ama 14 haftalik olduk cok sukur
Bende normalde 7. Haftadayim ama kese hala 5 haftalık dedi doktor bide bebek gozukmuo boş gebelik olabilir dedi doktor

Kızlar şu teste bi bakar misiniz bat a 3 gün var bu aksam yaptim
Screenshot_2015-11-17-18-06-20.webp

Merhaba.

Hanımlar bir sorum olacak. 2 gün önce yaptırdığım testte 1035 olan değerim bugün 1630 olmuş. Artış biraz düşük gibi geldi bana. 2 katı olması gerekiyor diye okuyorum. Siz nasıl yorumlarsınız?

Malesef aynı durumu yaşadım banada dış gebelik dendi bir hafta bekleyin dediler neler çektim gitmediğim doktor kalmadı en son bebek düştü kendiliğinden

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

kızlar dün idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı bugunde kan testi yaptırdım beta <2.00 cıktı anlamadım ne anlama geliyor lütfen acil yardımcı olurmusunuz

kızlar dün idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı bugunde kan testi yaptırdım beta <2.00 cıktı anlamadım ne anlama geliyor lütfen acil yardımcı olurmusunuz
10un altını gebelik saymıyor doktorlar bu duruma göre değilsin ama adetin geçmediyse geçtikten sonra bakman daha doğru olacaktır

Kizlar benim adetim 15 gun falan gecti normalde de duzensizlik var 2 yildir bebek icin ugrasiyorum bugun kan testi yaptim 6.03 cikti doktor gebelik var ama 2 gun sonra tekrarla yukselirse iyi dedi sizce yukselir mi hamilemiyim

31.01.16 76//02.02.16 232//04.02.16 613
Son adet günüm 3 ocak ve ilk betayı 76 olanı adet günümde yaptırdım sizce Nasıl normal mi

Malesef aynı durumu yaşadım banada dış gebelik dendi bir hafta bekleyin dediler neler çektim gitmediğim doktor kalmadı en son bebek düştü kendiliğinden
Merhaba.

Hanımlar bir sorum olacak. 2 gün önce yaptırdığım testte 1035 olan değerim bugün 1630 olmuş. Artış biraz düşük gibi geldi bana. 2 katı olması gerekiyor diye okuyorum. Siz nasıl yorumlarsınız?
benim de iki katı olmadan arttı bir kez sonra da değer düştü ve sonlandı gebelik takip edin değerinizi derim ben

Merhaba arkadaşlar 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat doktora gittim kan verdim tekrar hcg 1474 çıktı neredeyse 6 kat artmış ama doktorum keseyi karından ultrasonda göremedi adetim geçeli 6 7 gün oldu bu normal midir :(

Merhaba Arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırmıştım. Aşılamanın 12. gününde değerim 9,92 çıkmıştı. 15. gün bu değer 39,24 oldu. 17. gün ise 66,7 oldu. Değerim çok düşük seyrediyor ve yavaş artıyor gibi. Daha önce de 2 düşük yapmıştım ve önceki hamileliklerimde adetten sonraki aynı günlerde beta hcg değerlerim çok daha yüksekti. Umut var mı sizce? Dış gebelik olabilir mi?

merhaba kızlar. birşey sorucam ben salı gunu batgunumdu test yaptırdım beta hcg 55 cıktı. bırgun sonra 105.57 cıktı. progesteronum 44 tu. bugun beta 296.57 cıkarken progesteron 32 ye dustu. doktor sancım olup olmadığını sordu yok dedim. kanamam olursa gel dedi. sizce dusuk tehlikesimi var. dalgalanma normal dedi ama içime kurt düşürdü.

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Back
X