- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 40
- Konu Sahibi kocabebegim
Kızlar benim adetim 5 gün gecikti goguslerimde ağrı var dokunamiyorum ayrıca sırt ve bel agrimda var bugün kan testi yaptirdim sonuç 3.36 çıktı hamilemiyim acaba acil yardimci olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim adetim 5 gün gecikti goguslerimde ağrı var dokunamiyorum ayrıca sırt ve bel agrimda var bugün kan testi yaptirdim sonuç 3.36 çıktı hamilemiyim acaba acil yardimci olurmusunuz
Tesadüfen gördüm mesajınızı benim de SAT 4 Ekim :)bende dün yaptırdım 850 çıktı sat 4 ekim yani 4,5 5 haftalık senin son adet tarihin ne zamn
Canım hcg 5 üstü gebelik ki bide adetin geçmiş bende doktorla görüş düzensizlik olabilirbenim son adet tarihim 14 ekim 6 gün gecti olmadım hala 2 gün önce kan testi yaptım 3.36 cıktı yarın yeniden test yaptırmalımıyım acaba
Bende normalde 7. Haftadayim ama kese hala 5 haftalık dedi doktor bide bebek gozukmuo boş gebelik olabilir dedi doktorBenimdr hic bir zaman iki katina cikmadi..
iki gun icinde 36 dan 40 a cikti sadece 4 sayi sonrasindada hic iki.katina cikmadi..
Kimyasal ve dis gebelik dediler ama 14 haftalik olduk cok sukur
Merhaba.
Hanımlar bir sorum olacak. 2 gün önce yaptırdığım testte 1035 olan değerim bugün 1630 olmuş. Artış biraz düşük gibi geldi bana. 2 katı olması gerekiyor diye okuyorum. Siz nasıl yorumlarsınız?
Hamilesin canım benimde testim böyle çıkmıştı hadi hayırlısıKızlar şu teste bi bakar misiniz bat a 3 gün var bu aksam yaptimEki Görüntüle 1692004
10un altını gebelik saymıyor doktorlar bu duruma göre değilsin ama adetin geçmediyse geçtikten sonra bakman daha doğru olacaktırkızlar dün idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı bugunde kan testi yaptırdım beta <2.00 cıktı anlamadım ne anlama geliyor lütfen acil yardımcı olurmusunuz
Malesef aynı durumu yaşadım banada dış gebelik dendi bir hafta bekleyin dediler neler çektim gitmediğim doktor kalmadı en son bebek düştü kendiliğinden
benim de iki katı olmadan arttı bir kez sonra da değer düştü ve sonlandı gebelik takip edin değerinizi derim benMerhaba.
Hanımlar bir sorum olacak. 2 gün önce yaptırdığım testte 1035 olan değerim bugün 1630 olmuş. Artış biraz düşük gibi geldi bana. 2 katı olması gerekiyor diye okuyorum. Siz nasıl yorumlarsınız?
31.01.16 76//02.02.16 232//04.02.16 613
Son adet günüm 3 ocak ve ilk betayı 76 olanı adet günümde yaptırdım sizce Nasıl normal mi