beta hcg sonucu 24,27 sizce kimyasalmıdır ??

aaa gözünaydın cnm bak bebişin seninleymiş :) Hayırlı olsun

sağol canım ama ben hala korkuyorum haniherkesin yüksek yüksek değerleri diye herhalde keseyi görene kadarda korkucam :) dr a gidicem birazdan 2 gündür 3 defa çok az kahve akıntı geldi belki ilaç verir yat falan der dimi

mesela pazartesi 24 se çarşamba 48 olması normal :) benımde 2 gunde bir 2 katı çıkıyordu.hadi hayırlısı olsun İnşallah... 2 gün sonra tekrar yaptırırsın

benimki 3,5 katına çıkmış oldu :) inşallah cuma 300 olur şimdi dragidicem bakalım o ne dicek

Üzülme cnm büyük ihtimal adete yakın hamile kaldın geç döllenmedir progestan verir cnm dinlendinmi tamamdır hayırlısıyla

Üzülme cnm büyük ihtimal adete yakın hamile kaldın geç döllenmedir progestan verir cnm dinlendinmi tamamdır hayırlısıyla

bırak progestan vermeyi bide azarladı beni suratsız dr kendi doktorum dolu diye baska hastaneye gittim pişman oldum sonuc pozitif ama neden günün geçmeden yaptrıdın ne diye telaşlandın dedi dedimki 26 günde bir oluyorum günüm salıydı gecti işte yok dio günün geçmemiş 20 haziranda sat sa 20 temmuz günüm olmalıymış gerizekalı ya saki herkes 30 günde adet oluyor madem başlamışsın kan takibine cuma yine yaptır bir hafta sonra tekrar bakarız dedi bu arada vajinal ultrasonlada baktı daha ben size 1 kuruş bile kazandırırmıyım haram olsun verdiğim parada leke olayını söledim daha günün geçmemiş diyo yine bole olup adette olabnilirmişimsanki ben bilmiyorum kimyasal gebeliği

acaba bayanmiydi doktorun?

bazi doktorlar duygularini yitirmis oluyor.bir bayan doktorda bana buna benzer bir uygulama yapti cok uzdu beniii

Konunu başından beri merakla okudum tam gözün aydın deyip tebrik edecektim kii bu doktorun yaptıklarına nasıl sinirlendim anlatamam
tebriyesize bak yaa kalp diye bi organ taşımıyor muydu acabaaa
Boşver arkadaşım sen hiç takma biliyosun ki en büyük düşman stres ve senin stres yapmaman lazım
hem 2 günde 24 den 84 çıkması ok çok iyi bi deger ve yükselme durumu...
kimyasalda bu kadar katlanabilri mi ki ?

İnşallah minigin seninledir ve saglıcakla kucagına alırsıın

sağol canım ama kabahat bende ne diye başka dr a gidersin :) annem dior sana ii oldu bi sabrı öğrenemedin sabret bebek varsa zaten var bekleyecektin bir hfata dior :) hepimiz bilioruzki kalp atışını duyana kadar hamileliğimiz tam olmıcak ama işte drların bu kadar katı olmaması lazım

bazi doktorlar duygularini yitirmis oluyor.bir bayan doktorda bana buna benzer bir uygulama yapti cok uzdu beniii

evet ya bazen bayan drlar çok acımasız oluyor ama allah biliyor kendi drum çok tatlı bi kadın yaşıda genç 2 çocuğu var anlayışlı

seni çok iyi anlıyorum insan istese de sabredemiyor
Hakkında hayırlısı arkadaşım inşallah müjdene birlikte sevinmeye devam ederiizz

günaydın kızlar ayın 14 ünde 24,27 olan değerim 8 gün geçince 1885 oldu bu 4. kan testim ve her seferinde 3 3,5 kat arttı bu kadar hızlı yükselmesi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım gitti ya ne zor işler bunlar değer düşük olsa dert olmasa dert :18:

çok yükseliyorsa ikiz gebelik olabilir...gün aşırı 2 kat artanlarda var

çok yükseliyorsa ikiz gebelik olabilir...gün aşırı 2 kat artanlarda var

ah canım öyle olur inşallah şu mol gebelik dedikleri olaydada çok artıyormuş çok araştırmanın forumlarda dolaşmanın zararları işte ben bu kadar pimpirik bir insan değildim ama ne hale geldim

ah canım öyle olur inşallah şu mol gebelik dedikleri olaydada çok artıyormuş çok araştırmanın forumlarda dolaşmanın zararları işte ben bu kadar pimpirik bir insan değildim ama ne hale geldim

açıkçası bana çok gelmedi.
1.gün 24
2.gün 48
3.gün 96
4.gün 192
5.gün 380
6.gün 760
7.gün 1520
8.gün 3040 bu şekilde her gün 2 kat artanlar var.sıkmaa canınıı buda normal.2 günde 1 artışta normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…