- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 35
- Konu Sahibi denizmusti2012
-
sonucum 84 cıktı canım
sonucum 84 cıktı canım
aaa gözünaydın cnm bak bebişin seninleymiş :) Hayırlı olsun
mesela pazartesi 24 se çarşamba 48 olması normal :) benımde 2 gunde bir 2 katı çıkıyordu.hadi hayırlısı olsun İnşallah... 2 gün sonra tekrar yaptırırsın
benimki 3,5 katına çıkmış oldu :) inşallah cuma 300 olur şimdi dragidicem bakalım o ne dicek
sağol canım ama ben hala korkuyorum haniherkesin yüksek yüksek değerleri diye herhalde keseyi görene kadarda korkucam :) dr a gidicem birazdan 2 gündür 3 defa çok az kahve akıntı geldi belki ilaç verir yat falan der dimi
Tebrik ederim inşallah sorunsuz bir hamileleik dönemi geçirirsiniz Allah yardımcınız olsun
ikinci sonuç 84 cıktı canım
Üzülme cnm büyük ihtimal adete yakın hamile kaldın geç döllenmedir progestan verir cnm dinlendinmi tamamdır hayırlısıyla
bırak progestan vermeyi bide azarladı beni suratsız dr kendi doktorum dolu diye baska hastaneye gittim pişman oldum sonuc pozitif ama neden günün geçmeden yaptrıdın ne diye telaşlandın dedi dedimki 26 günde bir oluyorum günüm salıydı gecti işte yok dio günün geçmemiş 20 haziranda sat sa 20 temmuz günüm olmalıymış gerizekalı ya saki herkes 30 günde adet oluyor madem başlamışsın kan takibine cuma yine yaptır bir hafta sonra tekrar bakarız dedi bu arada vajinal ultrasonlada baktı daha ben size 1 kuruş bile kazandırırmıyım haram olsun verdiğim parada leke olayını söledim daha günün geçmemiş diyo yine bole olup adette olabnilirmişimsanki ben bilmiyorum kimyasal gebeliği
bırak progestan vermeyi bide azarladı beni suratsız dr kendi doktorum dolu diye baska hastaneye gittim pişman oldum sonuc pozitif ama neden günün geçmeden yaptrıdın ne diye telaşlandın dedi dedimki 26 günde bir oluyorum günüm salıydı gecti işte yok dio günün geçmemiş 20 haziranda sat sa 20 temmuz günüm olmalıymış gerizekalı ya saki herkes 30 günde adet oluyor madem başlamışsın kan takibine cuma yine yaptır bir hafta sonra tekrar bakarız dedi bu arada vajinal ultrasonlada baktı daha ben size 1 kuruş bile kazandırırmıyım haram olsun verdiğim parada leke olayını söledim daha günün geçmemiş diyo yine bole olup adette olabnilirmişimsanki ben bilmiyorum kimyasal gebeliği
Konunu başından beri merakla okudum tam gözün aydın deyip tebrik edecektim kii bu doktorun yaptıklarına nasıl sinirlendim anlatamam
tebriyesize bak yaa kalp diye bi organ taşımıyor muydu acabaaa
Boşver arkadaşım sen hiç takma biliyosun ki en büyük düşman stres ve senin stres yapmaman lazım
hem 2 günde 24 den 84 çıkması ok çok iyi bi deger ve yükselme durumu...
kimyasalda bu kadar katlanabilri mi ki ?
İnşallah minigin seninledir ve saglıcakla kucagına alırsıın
bazi doktorlar duygularini yitirmis oluyor.bir bayan doktorda bana buna benzer bir uygulama yapti cok uzdu beniii
sağol canım ama kabahat bende ne diye başka dr a gidersin :) annem dior sana ii oldu bi sabrı öğrenemedin sabret bebek varsa zaten var bekleyecektin bir hfata dior :) hepimiz bilioruzki kalp atışını duyana kadar hamileliğimiz tam olmıcak ama işte drların bu kadar katı olmaması lazım
seni çok iyi anlıyorum insan istese de sabredemiyor
Hakkında hayırlısı arkadaşım inşallah müjdene birlikte sevinmeye devam ederiizz
günaydın kızlar ayın 14 ünde 24,27 olan değerim 8 gün geçince 1885 oldu bu 4. kan testim ve her seferinde 3 3,5 kat arttı bu kadar hızlı yükselmesi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadım gitti ya ne zor işler bunlar değer düşük olsa dert olmasa dert :18:
çok yükseliyorsa ikiz gebelik olabilir...gün aşırı 2 kat artanlarda var
ah canım öyle olur inşallah şu mol gebelik dedikleri olaydada çok artıyormuş çok araştırmanın forumlarda dolaşmanın zararları işte ben bu kadar pimpirik bir insan değildim ama ne hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?