Beta hcg sonucu bilgisi olan

kelebekaslan

“Benimkisi celladına aşık olmak”
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
61
62
88
İstanbul
Selam kızlar
Beta hcg sonucum 0.33 normalde negatif olduğunu biliyorum ama böle olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı testi yaptıralı 8 gün oldu bende pko var regl bekliyorum normalde çok uzayan dönemlerim hep oluyor ama burda da rastladım böle sonuç alıp hamile olduğunu öğrenen gerçi korunuyoruz ama ilk defa böle bi sonuç aldım normalde çok yaptırmışımdır beta hcg hep 0.100 negatif sonucunu aldığım için başına gelenler paylaşırsa sevinirim teşekkürler şimdiden

Korunuyorsaniz olma ihtimali cok düşük. Idrar testi de yapabilirsiniz. Gebelik oldugunu sanmiyorum ama.

Korunuyorsaniz olma ihtimali cok düşük. Idrar testi de yapabilirsiniz. Gebelik oldugunu sanmiyorum ama.
Arkadaşlar geçen ayın 16 sında ilişki yaşadım boşalma durumu olmadı direk 1 saat sonra ertesi gün hapı kullandım 3 gün önce kan testi vermiştim bugün aldım değer 2 çıktı adetim 1 hafta gecikti doktor izinliymis danışamadım bilgisi olan varsa yazsın regli göbeği gibi çıktı göbeğim taş gibi oldu ama bi türlü adet olmuyorum hamile miyim onu bile anlayamıyorum biri cevaplasın lütfen

Benim 2 buçuk çıktı 2 gün sonra 0.05 çıktı ve regli oldum

20 ye kadar çıktığını sanmam canım o zaman beta hcg 5 üstü gebe sayılmaz 20 üstü gebe sayilirdi
Yani şimdi eğer hamile olsaydım ilişkiden 3 hafta sonra kesin çıkar mıydı yüksek bi değer yoksa kan testini tekrarlamami önerirmisiniz

Yani şimdi eğer hamile olsaydım ilişkiden 3 hafta sonra kesin çıkar mıydı yüksek bi değer yoksa kan testini tekrarlamami önerirmisiniz
Adet geciktikten sojra idrar testinde cikiyor. Kan testinde de yükselip yükseldiğine bakmak icin adet gecikmesi beklenebilir. Stres yapma boşalma olmadiysa gebe olma ihtimalin düşük.

Adet geciktikten sojra idrar testinde cikiyor. Kan testinde de yükselip yükseldiğine bakmak icin adet gecikmesi beklenebilir. Stres yapma boşalma olmadiysa gebe olma ihtimalin düşük.
Hap kullandım bide üstelik ilişkinin üstünden de 3 hafta acaba sonradan yükselir mi diye düşünüyorum o yüzden

Bu arada bende hala regl bekliyorum

yani duruma göre gebelik ihtimali yok gibi aslında ama kan testini tekrarlamanda fayda var en azında kafan rahat eder
Bugün tekrarladım bi önceki kan testinden 4 gün sonra yani 2 de sabit hala doktor ultrasonla baktı kalınlaşma var dedi regliden dolayı sökülmedigim için umarım yoktur değerde yükselmede yok söktürücü hap verdi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…