Gebeliğe Hazırlık Beta hcg sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Merhaba arkadaşlar adetime biqün var sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ve kan verdim sonuç 2.52 çıktı değeri böyle çıkan oldu mu hiç çıktıysa sonucunuz neydi ?

Merhaba arkadaşlar adetime biqün var sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm ve kan verdim sonuç 2.52 çıktı değeri böyle çıkan oldu mu hiç çıktıysa sonucunuz neydi ?

Geç döllenme büyük ihtimalle. 2 gün sonra tekrar kan verin artmışsa kesin hamilesinizdir

Canım benm Temmuz ayında adet günüme iki gün kala hcy 2 idi sonra adet oldum Sen bekle adet günün geçsin

Benim adete 4 gun varken 2.61 cıktı iki gün varken 7.2 olmuştu 1. Gecikince 5 e düşmüştü

Inşallah sizin yükselir benum kimyasal veya düşük dedi doktor inşallah güzel haberler alırsınız yükselen var olumlu düşünün

Canım inşallah gönlüne göre ilerler. Ama yine de çok kaptırma kendini derim. Ben bu ay başında adet günümde bhcg 12 ile öğrendim ama ilerlemedi. Biyokimyasal yaşadım. Ne olur ne olmaz diye çok kapılmadan takip et. Ama inşallah seninki ilerler sağlıkla 🙏

Back
X