Beta hcg sonucu

cansuekm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
10
6
1
27
Kızlar merhaba henüz adetime 8 gün var kasık batması ve halsizlikten dolayı erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün acile gidip beta hcg testi verdim sonucum 9.8 ama bayramdan dolayı doktor olmadığı için acilde net bişey söylemediler sizce hamilelik varmıdır sonucun bu kadar düşük olması normal mi

Merhaba, evet gebelik var adete kadar test yapıp koyulaşmayo takip edebilirsiniz adet günü de test verebilirsiniz. Kücük cıkmasının nedeni cok erken kan vermiş olmanız.hayırlı olsun🐥

Adetinize 8 gün olduğu için düşük olması normal bende bei gün varken vermiştim 23 çıkmıştı çok şükür 19 haftalık oldum bile

Kızlar merhaba henüz adetime 8 gün var kasık batması ve halsizlikten dolayı erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün acile gidip beta hcg testi verdim sonucum 9.8 ama bayramdan dolayı doktor olmadığı için acilde net bişey söylemediler sizce hamilelik varmıdır sonucun bu kadar düşük olması normal mi
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın ayrıca :)

Merhaba, evet gebelik var adete kadar test yapıp koyulaşmayo takip edebilirsiniz adet günü de test verebilirsiniz. Kücük cıkmasının nedeni cok erken kan vermiş olmanız.hayırlı olsun🐥
Ne olur dua edin birkaç günde artış olsunnn çok istiyorummm 🥹🥹🙏🏻

Merhaba ben bunu akşam 9.30 da yaptım böyle çıktı. Yapmadan öncede çok su icmistim etkiler mi yanılma payı var mı

Eklentiler

• 20230714_212515.webp
    20230714_212515.webp
    8 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba ben bunu akşam 9.30 da yaptım böyle çıktı. Yapmadan öncede çok su icmistim etkiler mi yanılma payı var mı
Canım hayırlı olsun hamilesin 🌺 en yakın tarihte kan testi yaptır doğrulanması için ( içtiğin su veya yanılma payı olsa bu kadar net çıkmazdı)

Canım hayırlı olsun hamilesin 🌺 en yakın tarihte kan testi yaptır doğrulanması için ( içtiğin su veya yanılma payı olsa bu kadar net çıkmazdı)
Seher hanım Allahrazi olsun valla sevinmek istemiyorum korkuyorum kötü haber alırım diye acile gittik yarın özele gitcez inş hayırlı haberler almak.nasip olur. Güzel haberlerle gelirim inş 😫😊🌹

S
Ya bu iş bu kadar kolaymiydi kac aydır uğraşıyoruz eşimde sıkıntı vardı tup bebek yapacaktık hiç beklemiyorduk saolsun inş kan testi ile ee dogrulanir .Allahrazi olsun ❤🌹
Sizden de razı olsun test yaptığınız da buraya yazın etiket ya da cevapladan bizi de bilgilendirin. Demekki zamanı gelmiş bu zamana kısmetmiş sizin adınıza sevindim ☺️

S
Sizden de razı olsun test yaptığınız da buraya yazın etiket ya da cevapladan bizi de bilgilendirin. Demekki zamanı gelmiş bu zamana kısmetmiş sizin adınıza sevindim ☺️
Tamamdir inş yapacağım bu blogtakiler bana çok yardımcı oldu yonlendirme açısından belki benimde faydam olur .Saolun var olun ❤

Hayırlı olsun tebrikler belirti varmiydi
Saolun Allah razı olsun belirti yoktu .ama.soyle bir önceki adetim leklenme şeklinde olmuştu. Yani kahverengi akinti ama 4 gün boyunca adet süremce tam adetim zamanında. Bize doktorlar esimin sıkıntısından dolayı tup bebek dediği için hiç ihtimal vermedik.taki tesadüf eseri kaset testte yapıp öğreninceye kadar

Back
X