Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan evdeyim evde e nabizdan bakiyorum 8 45 de vermistim kani hala cikmamis yani bende anlayamadim devlet hastanesine verdimYavrum bazen yoğunluktan olabiliyor bazende bazı hastaneler bizzat hastaneden sonuç veriyor bilemedim
E nabizdan bakiyorum canim 2 saat deyince eve geldim burdan bakayim diye umidim yok aslinda ama insan merak ediyorHastanede mi bekliyorsunuz yoksa e nabızdan mı bakıyorsunuz? E nabıza geç düşebilir
Hastanede sisteme erken düsüyor e nabıza geç düşebilirArkadaslar kan verdim iki saat dediler ama iki saati gecti neden cikmadi acaba sonucum
Ne kadar gec duserkiHastanede sisteme erken düsüyor e nabıza geç düşebilir
48 saatNe kadar gec duserki
Hastaneyi arayınca laboratuvara bağlıyorlar deneyebilirsiniz aslında açarlar mı bilmem ama ben arayınca laboratuvar onay vermişti öyle e nabızda görmüştümNe kadar gec duserki
Acilden verilen o kadar geç düşmüyor ya48 saat
Hastanenin kendi web sitesine girip laboratuvar sonuçlarına tıklayın bi de.Suan evdeyim evde e nabizdan bakiyorum 8 45 de vermistim kani hala cikmamis yani bende anlayamadim devlet hastanesine verdim
Ya çok ama çok değişiyor kimisi 6 saat kimisi daha uzun bence hastane adını aratıp yanına laboratuvar sonuçları yazın küçük illerde bazen çıkıyor tc doğum tarihi vs ile sonuç görülüyorNe kadar gec duserki
Baya varmis neyse bekleyelim48 saat
Ziyaretlerim kısmından tahlil yazan yere bas canım bazen Orda gözüküyorArkadaslar kan verdim iki saat dediler ama iki saati gecti neden cikmadi acaba sonucum
Nerden bakiliyorkiHastanenin sitesine bir bakın kendi sistemleri oluyor belki oraya yüklemişlerdir
Hayırlı olsun inşallah artmaya devam eder değerin ve sağlıkla kucağına alırsınCikmis baktim canim siteden atiyorum