• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucu

Tebrikler tahmini iliski uzerinden kac gun gecti aceba dpo kac gun oldu benimde bugun degerm bu sekilde cikti ama 2 gun gecikmem var korkuyorum deger kucuk diye
Evde idrar testi yapmış mıydın peki? Benim de 3 gün kala çok silik çizgi çıktı da o yüzden kendi durumumla karşılaştırıyorum 😂 regl günümü bekliyorum kan testi için

Evde idrar testi yapmış mıydın peki? Benim de 3 gün kala çok silik çizgi çıktı da o yüzden kendi durumumla karşılaştırıyorum 😂 regl günümü bekliyorum kan testi için
yanlis etiketlemissin ama bende soyle bilgi vereyim benim gecikme olunca poztig sonuc aldim ne kadar sabredersen kan tahlilini ne kadar gec verirsen o kadar iyi canm inan bak simdi ben gecikmeye gore degerim dusukmu kimyasal mi diye dusnuyorum pzotif sonuca bile sevinemedim

yanlis etiketlemissin ama bende soyle bilgi vereyim benim gecikme olunca poztig sonuc aldim ne kadar sabredersen kan tahlilini ne kadar gec verirsen o kadar iyi canm inan bak simdi ben gecikmeye gore degerim dusukmu kimyasal mi diye dusnuyorum pzotif sonuca bile sevinemedim
Kesinlikle öyle.. bi taraftan sabırsızlanıyorum bi taraftan öğrensem nolucak diyorum. Hep bi aşama daha var. Sonucu güzel olsun da bekleriz sorun değil. İnşallah her şey yolunda gider senin için de 🙏🏻❤️

Kesinlikle öyle.. bi taraftan sabırsızlanıyorum bi taraftan öğrensem nolucak diyorum. Hep bi aşama daha var. Sonucu güzel olsun da bekleriz sorun değil. İnşallah her şey yolunda gider senin için de 🙏🏻
Umarim yarin doktor sonucu yorumlayack insallah guzel seyler soyler senin icinde guzel haberlerini aliriz insallah sabretmek zor hepimiz ayni yollardan gecmisizdir emnim tahlil icin dayanabildigin kadar dayan ❤️❤️ hersey gonlunce olsun canm

Evet yaptim canm ama testlere bu test hep yalanci pozitif oluyor dediler 6 tane falan test yaptim kiminde var kiminde yok bende en iyisi kan vereyim dedim

Back
X