Merhaba,
Ovulasyon testinde pozitifi gördükten 13 sonra yani 14.gün kanda beta hcg 85 çıktı.4 gün sonra tekrar kan vereceğim.Benim öğrenmek istediğim bu değer yaptırdığım zamana göre nasıl ve adetime 10 gün kala başlayan şiddetli göğüs ağrılarım son günlerde azaldı ama hala devam ediyor.Bu azalmayla birlikte kasık ağrım da yeni başladı.Belirtilerde gerileme düşük işareti olabilirmiş diye okumuştum bu doğru mu?
Teşekkür ederim.
Forumda defalarca yazdım. Gebelik şikayetleri genellikle gebeliğin 6. haftasında başlar. Göğüslerin gergin olması sağlıklı bir gebeliği göstermez, sönük olması da sağlıksız olduğunu göstermez. Kendinizi dinlemeniz doğal ama bHCG konuşmuş ve size "gebesin" demişken buna sevinememeniz kusura bakmayın ama iyi değil. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim....
Sevinmediğimi gösteren ya da ima eden herhangi bir cümle kurduğumun farkında değilim.Pko li ve hipotiroidi hastası olan ama tedavi olmadan hamile kalmış biri olarak gayet sevindim ve mutluyum.Sizin yazdıklarınıza denk gelmemişim demeki ki okusaydım tekrar sorma gereği duymazdım.Ama bir çok arkadaşın belirtileri gerilediğinde düşük yaptığını okudum bu yüzden endişelendim sadece.beta hcg si benimkimden çok daha yüksek olan insanlar vardı o yüzden düşük mü acaba diye düşünmüştüm.Daha önce verdiğiniz ilgili cevaplara güvenerek yazmıştım ama kötü bir anınıza denk geldim herhalde.
Kendi doktorumdan istediğim cevapları aldım bugün.Yine de teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
İyi günler Doktor Bey.Benim öğrenmek istediğim, cinsel ilişkiden ne kadar sonra kan testinde gebelik olup olmadığı doğru bir şekilde çıkar? Ben pko hastasıyım ve 7 haftadır adet olamadım.Gecikmenin 5. haftasında ve Cinsel ilişkiden 1 hafta sonra kan testi yaptırdım ama negatif çıktı.Güvenilir midir? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hala forumda mısınız bilmiyorum doktor bey ama birine danışmaya çok ihtiyacım var 2.5 yılık evliyim ve 2yıl 3 ay boyunca yazz24+4 kullandım.Aralıkta bıraktım 22 ocakta regl oldum 35-36 günde regl olan biriyim bu ay adet olmadım 2 martta gebelik testi yaptım pozitif çkınca kan verdim hcg değerim 13.3 çıktı sıkıntılı bir durum mu var?Testi yapan kişi bir doktora görünün dedi yarın erkenden gideceğim ama içimi kurt kemiriyor
Hala forumda mısınız bilmiyorum doktor bey ama birine danışmaya çok ihtiyacım var 2.5 yılık evliyim ve 2yıl 3 ay boyunca yazz24+4 kullandım.Aralıkta bıraktım 22 ocakta regl oldum 35-36 günde regl olan biriyim bu ay adet olmadım 2 martta gebelik testi yaptım pozitif çkınca kan verdim hcg değerim 13.3 çıktı sıkıntılı bir durum mu var?Testi yapan kişi bir doktora görünün dedi yarın erkenden gideceğim ama içimi kurt kemiriyor