Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar dün adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptırdım 40.23 çıktı bu sonuç çok mu düşük yoksa yükselir mi? 3 gün önce de kahverengi lekenlenmem olmuştu
bence yüksek bir ihtimalle hamilesin
o lekelenme yerleşme kanaması olabilir
benim de adet haftamda 40-50 lerdeydi beta hcg
bir hafta sonra yaptırdıgımda fırlamıştı tabi
ben adetim 3 gün geçince yaptırmıştım 136 çıkmıştı yani seninkiyle aynı değerlerde olurdu senin yaptırdığın zaman yaptırsaydım o yüzden hiç korkma yükselir canım Allah hayırlı uğurlu etsin bence yarın yine ver acilden bak yükselmiş mi iki günde bir ikiye katlıyor canım sonra da böyle sence 1500 civarlarında olduğunda bolca su içip keseciği görmeye gidersiniz niyesyse minik hanım dicektim kızın mı olacak neD
ben adetim 3 gün geçince yaptırmıştım 136 çıkmıştı yani seninkiyle aynı değerlerde olurdu senin yaptırdığın zaman yaptırsaydım o yüzden hiç korkma yükselir canım Allah hayırlı uğurlu etsin bence yarın yine ver acilden bak yükselmiş mi iki günde bir ikiye katlıyor canım sonra da böyle sence 1500 civarlarında olduğunda bolca su içip keseciği görmeye gidersiniz niyesyse minik hanım dicektim kızın mı olacak neD